رئیسجمهور ایالات متحده، روز جمعه به شرکت اپل هشدار داد که اگر آیفونهایی که در داخل آمریکا به فروش میرسند در خاک ایالات متحده تولید نشوند، با تعرفهای دستکم ۲۵ درصدی مواجه خواهند شد.
دونالد ترامپ در پستی در شبکهٔ اجتماعی «تروت سوشال» نوشت: «مدتها پیش به تیم کوک، مدیرعامل اپل، اطلاع دادهام که انتظار دارم آیفونهایی که در ایالات متحده آمریکا به فروش میرسند، در داخل آمریکا تولید و مونتاژ شوند، نه در هند یا هیچ جای دیگر. اگر اینگونه نباشد، اپل باید دستکم ۲۵ درصد تعرفه به آمریکا بپردازد.»
این اظهارات پس از سفر اخیر دونالد ترامپ به خاورمیانه مطرح شد؛ سفری که در جریان آن، او مخالفت خود را با تصمیم تیم کوک مبنی بر تولید آیفونهای مخصوص بازار آمریکا در کارخانههای جدید اپل در هند ابراز کرد.
رئیسجمهور ایالات متحده همچنین وعده داد که واردات از اتحادیه اروپا را نیز مشمول تعرفه خواهد کرد. او گفت که از اول ژوئن پیشنهاد اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای اروپایی را خواهد داد؛ تعرفهای که شامل کالاهای لوکس، دارو و سایر محصولات تولیدشده در اروپا خواهد شد.
اپل هنوز به اظهارات روز جمعه دونالد ترامپ واکنش رسمی نشان نداده است. با این حال، پیشتر اعلام کرده بود که قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۶، بیشتر آیفونهای عرضهشده در بازار آمریکا را در کارخانههایش در هند تولید کند. افزایش تعرفههای آمریکا علیه چین باعث نگرانیهایی درباره زنجیره تأمین و قیمت نهایی آیفون شده است.
در عین حال، اپل اوایل امسال از سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری برای توسعهٔ تأسیسات خود در آمریکا خبر داد؛ طرحی که شامل ساخت سرورهای جدید در شهر هیوستون برای پشتیبانی از محصولات هوش مصنوعی تحت برند «اپل اینتلیجنس»، افزایش ظرفیت مراکز اطلاعات در چند ایالت، و سرمایهگذاری در تولید محتوای Apple TV+ در ۲۰ ایالت مختلف است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شهرکرد-رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مسئولان استانی باید مجموعه مهمی چون دانشگاه علوم پزشکی را دریابند.
شهرکرد-سرپرست جدید دانشگاه علومپزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: متوسط فضای خوابگاهی در این استان ۱/۵ مترمربع است درحالی که در کشور این فضا ۳ مترمربع میباشد.
ابو جاموس لحظات پیش از شهادت خود را با عبارتی که خلاصه ای از «تراژدی وجودی» حاکم بر غزه است، به پایان می رساند: “ما زنده ایم، نفس می کشیم، اما مرگ را زندگی می کنیم. ما سرزمین خود را ترک نخواهیم کرد”.
ایالات متحده لغو تحریمهای سوریه بر اساس قانون سزار را به مدت ۱۸۰ روز برای تسهیل سرمایهگذاری و خدمات اعلام کرد؛ اقدامی که به عنوان آغاز یک رابطه جدید توصیف میشود. وزارت خارجه سوریه نیز تاکید کرد که این «گامی در مسیر درست» است.
Δ