نگاهی تحلیلی به دست آوردهای جنگ ۱۲ روزه

پیام رسان روز/ عباس شمس: طی چند هفته گذشته، بسیاری از کارشناسان سیاسی، تحلیل گران و مقامات بلند پایه در صدا و سیما در خصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به بیان نظرات خود پرداختند اما متأسفانه کسی جمع بندی کامل و جامعی در خصوص این جنگ تحمیلی نداشته است. به همین دلیل تصمیم گرفتم با نگاهی […]

پیام رسان روز/ عباس شمس: طی چند هفته گذشته، بسیاری از کارشناسان سیاسی، تحلیل گران و مقامات بلند پایه در صدا و سیما در خصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به بیان نظرات خود پرداختند اما متأسفانه کسی جمع بندی کامل و جامعی در خصوص این جنگ تحمیلی نداشته است. به همین دلیل تصمیم گرفتم با نگاهی تحلیلی از گفتگو ها و نقطه نظرات نخبگان و جوانان داخل و خارج از کشور، دست آوردهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را تبیین و منتشر کنم.
جنگی که رژیم صهیونسیتی بر ما تحمیل کرد، یک جنگ ساده نبود، بلکه یک جنگ ترکیبی اعم از نظامی، سایبری، ترور، روانی، بمب گذاری و اغتشاش بود…..
رژیم صهیونسیتی با کمک آمریکا و کشورهای غربی به دنبال این بود که در سه روز جمهوری اسلامی را شکست دهد و با زدن سران نظام، خصوصا فرماندهان عالی رتبه ابتکار عمل را از ایران بگیرد اما فرماندهی معظم کل قوا در کمتر از ده ساعت فرمانده هان جایگزین را انتخاب، منصوب و ماموریت اجرای عملیات موشکی را صادر و مراکز حیاتی، حساس، راهبردی، امنیتی، نظامی و اقتصادی رژیم صهیونسیتی را منهدم کرد.
رژیم اشغالگر قدس به جایی رسید که دست به دامان اربابش شد و رئیس جمهور جنایتکار آمریکا با یک حرکت نمادین، مراکز هسته ای فردو، نطنز و اصفهان را مورد حمله قرار داد و جمهوری اسلامی ایران نیز با برنامه ریزی دقیق حساس ترین پایگاه آمریکا در خاورمیانه که پایگاه العدید بود را موشک باران کرد.
پس از حمله ایران به پایگاه آمریکا، وقتی متوجه شدند ایران واهمه‌ای از تقابل ندارد درخواست آتش بس دادند. اما دست آورد های جنگ ۱۲ روزه یا دفاع ۱۲ روزه…

دست آورد اول:

افزایش محبوبیت رهبر معظم انقلاب میان نخبگان و جوانان

افزایش محبوبیت رهبر معظم انقلاب میان نخبگان و جوانانی که حتی بعضاً با رهبری نیز زاویه داشتند. جوانان داخل و خارج از کشور وقتی عکس العمل مقتدرانه مقام معظم رهبری در مقابل آمریکا را دیدند به وجد آمدند، خصوصا آنجایی که مقام معظم رهبری در پاسخ به ترامپ فرمودند ما نه جنگ تحمیلی را می‌پذیریم نه صلح تحمیلی را … که بازتاب جهانی داشت و توسط نخبگان و جوانان باز نشر گردید…
یکی از تحلیلگران آمریکایی می‌گفت رهبر ایران برای بقا خودش نمی‌جنگند بلکه می‌جنگد که از برده شدن ۹۰ میلیون ایرانی جلوگیری و برده کشورهای غربی نشوند.
رهبر حزب راست‌گرای هندوستان می‌گوید: ما باید تحقیق و پژوهش کنیم این شجاعت و جسارت رهبر ایران از کجا آمده است…
تحلیل گر آمریکای جنوبی می‌گوید: رهبر ایران چگوارای قرن حاضر است که در مقابل امپریالیسم ایستاده است. نماینده مجلس پاکستان می‌گوید: از الان حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر و مرجع تقلید ماست و ما گوش به فرمان او هستیم…

دست آورد دوم :
اقتدار و بازیابی سریع نیروهای مسلح
رژیم صهیونسیتی فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح را ترور کرد و به قول خودشان سر که زده شود مغز از کار می‌افتد و کسی نیست که فرمان بدهد.
فرمانده کل قوا سریعا این خلا را با انتصاب فرماندهان عالی رتبه پر کرد و در کم تر از ۱۲ ساعت پاسخ رژیم صهیونسیتی را داد، همه دنیا متحیر شد، چون هر کشور دیگری بود ، با از دست دادن فرماندهان عالی رتبه قدرت تصمیم گیری را از دست می‌داد و شکست می خورد اما نیروهای مسلح ما رژیم صهیونسیتی را به زانو درآوردند تا دنیا در بهت فرو رود که ایران تحریم شده چگونه به این سطح از قدرت رسیده که رژیم صهیونسیتی را به ورطه نابودی کشانده است و باعث شد دنیا به احترام نیروهای مسلح ما بایستد.

دست آورد سوم :
وحدت ملی، انسجام ملی، اقتدار مردمی، شکوه و عظمت ایرانی

دشمن صهیونیستی حساب ویژه ای روی مردم باز کرده بود و به زعم خودشان بیش از هفتاد درصد از مردم مخالف نظام هستند، برآورد آن ها این بود وقتی ما سران را زدیم، جنگ را شروع کردیم و پیاده نظام موساد بمب گذاری و اغتشاش را شروع کرد مردم به ما ملحق می‌شوند، غافل از این که ملت ایران را نشناختند که هرگز باج به شغال نمی‌دهد و در روزهای سخت در کنار یکدیگر از تمامیت ارضی دفاع می کنند. روز دوم جنگ که مردم رژیم صهیونسیتی در پناهگاها بودند، میلیون ها نفر ایرانی وسط خیابان ها جشن غدیر را برگزار می‌کردند. لذا مردم محکم پشت نیروهای مسلح ایستاد و از فرزندانشان خواستند که دشمن صهیونیستی را سر جایش بنشاند.
حضرت امام رضوان الله تعالی علیه با شناخت گفت: مردم ما از مردم زمان پیامبر(ص)،حضرت علی(ع) و امام حسین علیه السلام بهترند.

دست آورد چهارم :
حقانیت ایران

تا قبل از جنگ ۱۲ روزه ایران را به عنوان عامل بی ثباتی، تشنج و بر هم زننده امنیت منطقه معرفی کرده بودند اما با حمله رژیم صهیونسیتی مشخص شد که ایران عامل بی ثباتی نیست و این رژیم صهیونسیتی است که به درستی غاصب و کشورهای دیگر را مورد حمله قرار می دهد.
بسیاری از تحلیلگران معترف هستند که جمهوری اسلامی در این ۴۷ سال نه کشوری را تهدید کرده و نه به کشوری حمله کرده است، بلکه خود بارها تهدید و مورد حمله قرار گرفته است.

دست آورد پنجم:
بیداری نخبگان و جوانان آزاده جهان

در جنگ ۱۲ روزه بسیاری از نخبگان از خواب بیدار شدند. وقتی امام جماعت مسجدالحرام که تا دیروز ایران و ایرانی را قبول نداشت، امروز لب به سخن می‌گشاید و از کشورهای اسلامی می خواهد در مقابل رژیم صهیونسیتی کنار ایران بایستند یا ریس سابق سازمان اطلاعات عربستان می‌گوید: اگر انصاف بود، این هواپیماهای بی دو باید می‌رفتند رژیم صهیونسیتی را بمباران می‌کردند که صدها کلاهک هسته ای دارد، نه ایران که عضو ان پی تی است. و یکی از علمای مصر می‌گوید: خدا می‌خواهد که به جای ما عرب ها، ایران از دین خدا حفاظت نماید. چون ما شجاعت نداریم و جوانان غربی فریاد می زنند ایران انتقام بچه های غزه را بگیر نشان از آگاهی مردم و اقتدار ایران اسلامی دارد و باعث می شود اگر چه سران اروپا در کنار رژیم صهیونسیتی هستند اما مردم اروپا بر پرچم ایران بوسه بزنند و بگویند این پرچم مقدس است…

دست آورد ششم:
شکاف عمیق میان هیات حاکمه آمریکا و مردم

بعضی از مخالفین، ترامپ را مورد سوال قرار داده اند که چرا بدون مجوز کنگره به ایران حمله کرد؟! و گفتند ترامپ به فکر منافع آمریکا و شرکا نیست…
نظر سنجی ها نشان می دهد بیش از هفتاد درصد از مردم مخالف حمله آمریکا هستند و می گویند ما به ترامپ رای دادیم که وضعیت را بهتر کند نه جنگ دیگری راه بیندازد! آن ها معتقدند مگر ایران به ما حمله کرده است که هواپیماهای ما برود ده هزار کیلومتر آن طرف تر و ایران را بمباران کند. آنها معتقدند رئیس جمهور آمریکا پول مالیات مردم را هزینه اسراییل میکند.

دست آورد هفتم :
شکاف عمیق میان دولت رژیم صهیونسیتی و مردم

مردم به دولت حمله کردند، شما که زورتان به ایران نمی‌رسید چرا حمله کردید؟ آرامش، آسایش و امنیت ما را به هم زدید، ما از ترس موشک‌های ایرانی شب و روز نداریم، خاخام یهودی با التماس می گفت دیگر نزنید بس است.
بعضی از صهیونسیت ها می‌گفتند اوضاعی که در تل‌آویو و حیفا به وجود آمده احساس می کنیم در خان یونس هستیم ، در غزه هستیم.

دست آورد هشتم:
شکاف عمیق میان اپوزیسیون

اپوزیسیون دو دسته شدند، کسانی که شرافتمند بودند، ملی گرا بودند، دوست دار ایران بودند مخالف حمله رژیم صهیونسیتی بودند. دسته دوم که سلطنت طلب ها بودند و به سرکردگی رضا پهلوی موافق حمله به ایران بودند و از حملات رژیم صهیونسیتی حمایت و پشتیبانی می‌کردند.
در این بین بعضاً مخالفینی بودند که در گذشته افسر گارد شاهنشاهی بودند و به رضا پهلوی حمله کردند و گفتند تو آبروی ما را بردی، چطور می‌خواهی پادشاه ایران بشوی، فکر کردی اگر جمهوری اسلامی شکست خورد تو میشی شاه ایران ، زهی خیال باطل… و یا نخبگان اپوزیسیون می‌گفتند این رضا پهلوی اصلأ متوجه نیست چه می کند، دقیقا با کسانی ارتباط برقرار می کند که به دنبال تجزیه ایران هستند مثل مهتدی رهبر حزب کومله! جایی رضا پهلوی نابود شد که گفت من هیچ وقت رفاه و آسایش خودم را فدای دیگران نمی کنم. لذا دیدگاه او این است که مردم بروند کشته شوند و من راحت بیایم شاه ایران شوم.
خیلی از مردم به او حمله کردند که تو میخواهی پادشاه بشوی؟! و به این نتیجه رسیدند اگر تو پهلوی پادشاه میشد کشور را دو دستی تقدیم آمریکا و رژیم صهیونسیتی می کرد. بعضی ها می‌گفتند رضا پهلوی که نمیتواند خانواده خودش را مدیریت کند چگونه میخواهد کشور را اداره کند.
دست آورد نهم :
منفور شدن رژیم صهیونسیتی

بعد از جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونسیتی منفورتر شد، الان در تمام دنیا شعار مرگ بر اسرائیل طنین انداز شده است. در اروپا که حکام اروپایی در کنار رژیم صهیونسیتی هستند، مردم به شدت متنفر شده اند و این رژیم را یک رژیم جنایتکار و کودک کش می دانند.
الان در ورزشگاه ها در اروپا شعار مرگ بر اسرائیل داده می شود. در بعضی از رستوران ها، اسراییلی ها را راه نمی‌دهند، در آمریکا مردم آمریکا اجناس اسرائیل را تحریم کردند که دولت ترامپ دستور داده برخورد کنند. الان در کنسرت های اروپا مرگ بر اسراییل گفته می‌شود. در آرژانتین قبل از یک مسابقه فوتبال جنازه رژیم صهیونسیتی را نمادین در خیابان تشیع کردند. از این رژیم کودک کش صهیونسیتی یک نفرت جهانی به وجود آمده است.

دست آورد دهم :
شکسته شدن هیمنه رژیم صهیونسیتی

هفتاد سال است که همه از قدرت پوشالی رژیم صهیونسیتی می گفتند که این کشور خیلی قدرتمند است و قدرت های جهان پشت سرش هستند. در سال ۱۹۶۷ در عرض شش روز شش کشور عربی را شکست داد. گنبد آهنین دارد که هیچ موشک، پهباد و گلوله ای از آن رد نمی‌شود اما در جنگ ۱۲ روزه دیدیم که موشک های ایرانی آن را آبکش کردند و مردم غزه و جهان را خوشحال کردند. ایران کاری کرد، رژیم صهیونسیتی که می خواست جمهوری اسلامی را شکست دهد، درخواست آتش بس داد. در واقع به زانو در آمد، اگر این جنگ یک هفته دیگر ادامه پیدا می‌کرد، چیزی از رژیم صهیونسیتی باقی نمی‌ماند. به همین دلیل پیش دستی کردند و پیشنهاد آتش بس دادند.

دست آورد یازدهم :
شناخت دوستان و دشمنان مان

تقریباً دشمنان مشخص بود اکثر کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا مخالف ما هستند. کشورهای اسلامی عمدتاً حملات رژیم صهیونسیتی را محکوم کردند.
بعضی از حکام عرب هم دوست داشتند ایران شکست بخورد، هم دوست نداشتند شکست بخورد، دوست داشتند شکست بخورد چون سایه ایران سرشان سنگینی می کند و علمای عرب، حکام عرب را بازخواست می‌کنند که شما عرضه ندارید در مقابل رژیم صهیونسیتی بایستید.
دوست نداشتند شکست بخورد چون می دانند اگر ایران نباشد، رژیم صهیونسیتی نه شش روز بلکه در عرض یک روز آنان را می بلعد و برای رژیم صهیونسیتی راحت الحلقوم می‌شوند. لذا دوست ندارند شکست بخورد، عربستان بخوبی متوجه این موضوع شد و در رفتارش تغییرات محسوسی دیده می شود.

دست آورد دوزادهم :
یکصدایی در قوای سه گانه ، حمایت و پشتیبانی از نیروهای مسلح با تمام وجود این همدلی باید پس از دفاع جانانه ۱۲ روزه تداوم داشته باشد. این جنگ ما را از خواب غفلت بیدار کرد، دستگاه های امنیتی را هوشیار کرد در حالی که مذاکرات در جریان بود، رژیم صهیونسیتی حمله کرد و این نشان می‌دهد تحت هیچ شرایطی نباید به دشمن جنایتکار اعتماد کرد. از طرف دیگر دستگاه های امنیتی متوجه شدند که ضعف های زیادی دارند که باید این ضعف ها برطرف شود و در خصوص عوامل نفوذی هوشیار باشند و در همین راستا نزدیک به یکهزار نفر از عوامل موساد دستگیر شدند و کارگاه های تولید ریزپرنده و پهباد کشف کردند. به اعتقاد خیلی از کارشناسان و تحلیل گران حتی ژنرال های امریکایی، ایران پیروز این جنگ ۱۲ روزه بوده است. این وحدت و انسجام ملی که مردم عزیز مان در آن نقش آفرینی کردند را هیچ حزب یا گروهی نمی‌تواند به نفع خودش مصادره کند.
دولتمردان باید شبانه روز در تلاش باشند تا مشکلات عدیده مردم را حل کنند و از این پیروزی بهترین بهره برداری را بکنند. ما نباید برای مذاکره پیش قدم شویم، ما که در حال مذاکره بودیم ، الان آمریکا و سه کشور اروپایی باید از ما برای مذاکره اصرار کنند. تا زمانیکه آمریکا خساراتی که از بابت تحریم و بمباران سه مرکز هسته‌ای به کشورمان وارد کرده است را ندهد نباید خود را مشتاق مذاکره نشان بدهیم. انشاءالله خداوند حافظ ایران و ایرانی باشد.