سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: اجرای طرح شورای پیشرفت محله بزودی آغاز میشود.
حبیبالله فضلاللهپور در نشست خبری با اصحاب رسانه که سهشنبه ۲۴ تیربرگزار شد، روند و اهداف اجرای طرح شورای پیشرفت محله را تشریح و اظهار کرد: این طرح بزودی بصورت رسمی در استان آغاز خواهد شد.
وی به تفصیل به اهمیت و جزئیات اجرای طرح شورای پیشرفت محله پرداخت و گفت: این طرح یکی از برنامههای محوری استان برای ارتقای سرمایه اجتماعی، تسهیل ارتباط میان مردم و دستگاههای اجرایی و افزایش کارآمدی خدمات عمومی در محلات است.
وی یادآور شد: این طرح در راستای مأموریتی است که استاندار خوزستان و وزارت کشور به معاونت سیاسی استان ابلاغ کردهاند تا با استفاده از ظرفیتهای مردمی و نهادی، پاسخ به نیازهای محلی بهبود یابد و فرآیندهای اجرایی تسهیل شود.
فضلاللهپور افزود: استان خوزستان بعنوان اولین استان کشور در اجرای این برنامه انتخاب شده و امیدوار است این اقدام سرآغازی برای توسعه محلی و تقویت مشارکت مردمی باشد.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری خوزستان با اشاره به جلسات هماهنگی متعدد با دستگاههای اجرایی، نهادهای فرهنگی، اجتماعی و خدماتی، گفت: تمامی این نهادها آمادگی کامل برای همکاری در اجرای این طرح را دارند.
وی تأکید کرد: اجرای طرح شورای پیشرفت محله، بصورت نظاممند و منظم با هدف ایجاد نهادهای محلیِ پاسخگو که مسائل محله را بصورت مستقیم رصد و پیگیری کنند، در دستور کار قرار گرفته است.
فضلاللهپور سپس ساختار شورای پیشرفت محله را تشریح کرد و گفت: این شورا متشکل از اعضای معتمد محله است که شامل امام جماعت مسجد، نمایندگان سازمان تبلیغات اسلامی، هیأتهای مذهبی، پایگاه بسیج، نمایندگان نیروی انتظامی، هلال احمر، چهرههای فرهنگی، ورزشی، هنری و علمی و مدیران محلی میشود.
وی تأکید کرد: اعضای شورا باید ساکن همان محله باشند تا شناخت دقیق و واقعی از مسائل، نیازها و ظرفیتهای محلی داشته باشند و بتوانند نقش تعیینکنندهای در برنامهریزی و پیگیری امور محله ایفا کنند.
فضلاللهپور همچنین به وظایف کلیدی شوراها اشاره کرد و افزود: این وظایف شامل شناسایی و رصد مشکلات محله، تلاش برای ارتقای شاخصهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، فراهم آوردن زمینه مشارکت فعال مردم در برنامههای توسعه، نظارت و مطالبهگری از دستگاههای اجرایی، مدیریت بحران در سطح محله و تدوین نقشه راه توسعه محلی است.
وی از تدوین طرح مکملی به نام تالار گفتوگوها (تاگ) در معاونت سیاسی خبر داد و گفت: این طرح با هدف همافزایی ظرفیتهای مردمی و ساختاری در حوزههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و تقویت تعامل میان مردم و دولت طراحی شده و به وزارت کشور و شورای اجتماعی کشور ارائه شده است.
وی ادامه داد: طرح تاگ میتواند نقش کلیدی در افزایش اثربخشی برنامههای توسعه محلی ایفا کند و ارتباطات و همکاریهای بین بخشی را در استان تقویت کند.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری خوزستان با تأکید بر اهمیت استفاده بهینه از ظرفیتهای مردمی، نهادهای مدنی و دستگاههای اجرایی، افزود؛ هدف اصلی این طرحها ایجاد همسویی و جلوگیری از موازیکاریها در ارائه خدمات اجتماعی و فرهنگی است تا بهرهوری و اثربخشی برنامهها افزایش یابد.
وی همچنین به دادهها و اطلاعات موجود درباره آسیبهای اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: با یکپارچهسازی و استفاده بهینه از این دادهها، میتوان برنامهریزی دقیقتر و کارآمدتری برای رفع این مسائل داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، فضلاللهپور با اشاره به نقش مهم رسانهها و خبرنگاران در اطلاعرسانی و فرهنگسازی درباره این طرح، از اصحاب رسانه خواست تا با انعکاس دقیق و مستمر اخبار، گام مؤثری در جلب مشارکت مردم و افزایش شفافیت در روند اجرای طرح بردارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
کوییک GX L که ارزانترین سواری حال حاضر کشور به شمار میرود، امروز با قیمت ۵۲۰ میلیون تومان در بازار خودرو به فروش میرسد و پژو ۲۰۷ با موتور TU۳ در بازار آزاد ۷۶۰ میلیون تومان فروخته میشود اما خرید پژو ۲۰۷ اتومات سقفشیشهای یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون آب میخورد. تفاوتی که تقریبا معادل ۴۰۰ میلیون تومان است.
در حالی که بازار برنج طی هفتههای اخیر با نوسانات شدید قیمتی روبهرو بوده، ورود محصول نو از شالیزارها و افت تقاضای هیجانی، بازار را در مسیر نزولی قرار داده است.
در این گزارش شرایط فروش فوری سایپا در تیر ماه ۱۴۰۴ را میخوانید.
بیش از ۶۵ درصد موارد شناساییشده HIV در کشور، مربوط به مصرفکنندگان تزریقی مواد مخدر بودهاند.
Δ