صالحی امیری گفت: در زمینه همکاریهای مشترک گردشگری با ترکیه رایزنی کردیم و در مورد توسعه سرمایهگذاری در ایران و تهران نیز گفتگو داشتیم.
به گزارش پیام رسان روز، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه جلسه هیئت دولت در رابطه با اجلاس گردشگری در ترکیه بیان کرد: در رابطه با همکاریهای مشترک گردشگری با ترکیه رایزنی کردیم و برای سرمایهگذاری در توسعه سرمایهگذاری در ایران و تهران صحبت کردیم و قرار شد بستههای سرمایهگذاری را به آنها معرفی کنیم و این اجلاس دستاوردی داشت که پیرو آن در شهریور ماه اجلاس گردشگری سلامت در کانادا برای اعضای اکو تشکیل خواهد شد.
صالحی خاطرنشان کرد: در سفر به آذربایجان نیز در رابطه با گردشگری گفتگوهای اساسی انجام دادیم و در گذشته یک میلیون و هشتصد هزار نفر گردشگر آذربایجانی داشتیم و به دلیل حادثهای که در سفارت پیش آمده بود، محدودیت اعمال شد و در ۱۴۰۳ گردشگران ما به ۲۲ هزار نفر کاهش یافت، برداشتن مانع سفر آذریها به مقاصد مشهد، تبریز، اصفهان و سایر نقاط ایران را مطرح کردیم.
وی ادامه داد: کمیته گردشگری میان ایران و آذربایجان تشکیل میشود و سفر رئیس جمهور آذربایجان به ایران نقطه عطفی در گردشگری میان دو کشور خواهد بود. امیدواریم با حضور آذریها در ایران، ظرفیت گردشگری با آذربایجان را احیا کنیم.
وی همچنین بیان کرد: هدف گذاری کردهایم تا سال ۱۴۰۷، به ۱۵ میلیون گردشگر دستیابیم و برای این موضوع نیاز داریم که به طور جدی زیرساختها را توسعه دهیم. آئین نامه مجتمعهای ترکیبی هم اکنون در دستور کار دولت است و این نقطه عطفی برای گردشگری کشور به حساب میآید که در آن سرمایهگذار میتواند چند طبقه تجاری برای مراکز گردشگری احداث کند.
وزیر میراث فرهنگی همچنین اعلام کرد: مسئله گمرک صفر و همچنین تسهیلات زیرساختهای ۲۰ هزار میلیاردی مصوب بانک مرکزی، ۴۰۰۰ میلیارد نیز از توی صندوق توسعه ملی برای احداث ۲۷۰۰ پروژه گردشگری از جمله اقدامهای تشویقی و حمایتی برای حوزه گردشگری است.
صالحی به دیپلماسی فعال گردشگری با کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: همزمان از عربستان پرواز به مشهد دایر شده است، از کویت همینطور و از دیگر کشورهای همسایه با رایزنی پروازها را برقرار میکنیم.
وی در رابطه با لغو روادید نیز گفت: خوشبختانه شرایط لغو روادید رو به جلو است. همچنین اهداف برنامه هفتم توسعه را محقق خواهیم کرد.
وزیر گردشگری خاطرنشان کرد: با رعایت اصول محیط زیست گردشگری را توسعه خواهیم داد، همه کشورهای دنیا از ظرفیتهای جنگلی با رعایت مسائل محیط زیستی استفاده میکنند. ۲۲۴ نقطه برای ایجاد تأسیسات گردشگری در شمال کشور خواهیم داشت که مصوبه دولت و سیاستهای ابلاغی رهبری است.
وی افزود: همینطور سیاستهای دریا محور را در همین رابطه پیگیری خواهیم کرد. تمام ظرفیت خود را بسیج میکنیم تا اقتصاد دریافت فعال شود و در خزر یک کشتی که توسط سرمایهگذار بخش خصوصی خریداری شده است در حال انتقال هست، در جنوب نیز یک کشتی برای گردشگری دریا محور خریداری شده است و در حال انتقال است. در آینده نزدیک گردشگری دریا محور را فعال خواهیم کرد.
وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به نمایشگاه اکسپو اشاره کرد و گفت: همه مهمانان ما هم اکنون در هتلها اقامت یافتند و در رابطه با کمبود هتلها باید بگویم که در تهران ۱۴۳ هتل و اقامتگاه داریم که ۶ هتل ما ۵ ستاره است، کمتر از یکصد هتل ۳، ۴ و ۵ ستاره داریم؛ این میزان در شأن تهران بزرگ و ایران زیبا نیست و باید اصلاح شود و هم اکنون بستههای سرمایهگذاری را در تهران و کلان شهرها تعریف کردهایم.
صالحی در رابطه با گردشگری جزایر سهگانه نیز عنوان کرد: گردشگری هم اکنون در مناطق آزاد فعال است و برای ابوموسی با عضویت نهادهای نظامی و امنیتی ستادی فعال شده است و دستگاههای دیگری در آن همکاری دارند. قرار بود در سفر رئیس جمهور به هرمزگان حضور یابم و موضوع گردشگری ابوموسی را فعال کنم.
وی خاطرنشان کرد: موضوع بازار و تجارت باید در زیرساختهای ابوموسی برای گردشگری فعال شود و تا این زیرساختها فعال نشود امکان حضور گردشگران را نخواهیم داشت و نباید بیجهت وعدههای کاذب به مردم بدهیم.
استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوانها در طول زندگی لازم است.
«واقعیت این است که در هیچ کجای دنیا موشها ریشهکن نمیشوند، اما میتوان این معضل را کنترل کرد. زاد و ولد این جانور بسیار زیاد است، به گونهای که در کلانشهری مانند تهران در طول ۳۶۵ روز، یک میلیون موش با زاد و ولد زیاد میشود، چرا که موش در طول یک ماه بالغ شده و زمان بارداری این حیوان هم فقط ۱۸ روز طول میکشد.»
استفاده مناسب از شامپو خشک میتواند مفید باشد، اما استفاده بیش از حد از آن بدون شستوشوی منظم موها میتواند باعث انسداد فولیکولها، ریزش مو و مشکلات پوست سر شود.
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ذات مسئله هسته ای ایران حقوقی نبوده، بلکه ماهیت سیاسی پیدا کرده است.
Δ