تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با تشریح اقدامات و دستاوردهای مدیریت استان در جریان حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونی به خاک کشورمان، گفت: احتکار و قاچاق، خط قرمز مدیریت استان است.
به گزارش پیام رسان روز، بهرام سرمست عصر یکشنبه در جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، با اشاره به شرایط ویژه روزهای اخیر و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار داشت: اگر همکاری و تعامل میان دستگاهها و نهادهای اجرایی وجود نداشت، فشار مضاعفی به مردم وارد میشد؛ اما خوشبختانه این هماهنگی به حفظ ثبات و آرامش در استان کمک کرد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری مستمر جلسات شورای تأمین استان از نخستین ساعات جنگ اخیر، افزود: در ۱۲ روز گذشته، جلسات شورای تأمین به طور منظم برگزار و با تفویض اختیارات لازم، تقسیم کار صورت گرفت. یکی از مهمترین اقدامات در این راستا، تشکیل ستاد مدیریت بحران اقتصادی در استان بود.
وی خاطرنشان کرد: وفاق، همدلی و انسجام اجتماعی مردم در این ایام، یکی از بزرگترین دستاوردهای این بحران بود. وقتی پای ایران و کشور به میان میآید، همه جریانهای سیاسی در کنار یکدیگر قرار میگیرند و با همدلی ملی از منافع کشور دفاع میکنند.
استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از همراهی دستگاههای قضائی، امنیتی، انتظامی، اجرایی، اقتصادی و اصناف، اظهار داشت: پیشبینیها و تمهیدات لازم برای تأمین نیازهای اساسی مردم اندیشیده شده و بازار و صنعت استان نیز همکاری کامل و بدون اقدامات نمایشی داشتهاند.
سرمست با بیان اینکه احتکار و قاچاق، خط قرمز مدیریت ارشد استان است، افزود: تمامی پروندههای مربوط به قاچاق کالا و ارز باید تعیین تکلیف شده و مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز به طور کامل اجرا شود.
وی ادامه داد: دستگاهها و نهادهای اجرایی موظفند آخرین وضعیت فعالیت خود را به صورت بهروز ارائه کرده و روند اجرای تصمیمات را به صورت مرتب پایش و مدیریت کنند. همچنین تسهیل فرآیندهای اجرایی که در ایام بحران ایجاد شده، باید در شرایط عادی نیز ادامه یابد.
استاندار آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به اهمیت آیندهنگری در دوران حساس کنونی، گفت: باید سیاستگذاریها و سناریوهای جدید برای مقابله با شرایط مشابه تدوین شود. همچنین دستگاهها باید فرصتها، تهدیدها، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و آنها را مورد بررسی قرار دهند.
وی، تفویض اختیار به استانداران از سوی رئیس جمهور را اقدامی مهم و ماندگار دانست و تصریح کرد: باید از این ظرفیت در حوزههایی نظیر دیپلماسی اقتصادی، مبادلات مرزی و مدیریت بحران، حداکثر استفاده را ببریم تا استان از این شرایط با قدرت و انسجام عبور کند.
وزیر خارجه چین با بیان اینکه حملات نظامی، باعث حلوفصل موضوع هستهای ایران نمیشود، بر لزوم پیگیری راهکار دیپلماتیک در این خصوص تاکید کرد.
دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی ایام محرم با انتقاد از درخواستها برای خلع سلاح مقاومت تأکید کرد: دفاع از سرزمین نیازی به اجازه گرفتن ندارد؛ اشغالگر اسرائیل باید برود و مقاومت تنها راه آزادسازی وطن است.
برای ساقط کردن F-35، ایران نیاز به خرید رادار ضد استیلث چین، هواپیمای آواکس KJ-1000، سامانه جنگ الکترونیک چین برای مقابله با اختلالات الکترونیکی آمریکاییها، و دسترسی به اطلاعات ماهوارهای بیدو دارد. این موارد تنها با خرید چند ده فروند J10-C حاصل نمیشود.
رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب به وقت محلی با تکرار ادعاهایش درباره ایران و با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل هفته آینده در کاخ سفید درباره این گفت و گو خواهد کرد، بار دیگر مدعی شد که ممکن است تا هفته آینده توافق آتش بس در غزه حاصل شود.
Δ