ارومیه – رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی برلزوم شناسایی و معرفی مفاخر قرآنی و راه اندازی موزه قرآنی در استان تاکید کرد.
به گزارش پیام رسان روز، بحرعلی محمودی در سومین جلسه کارگروه تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی آذربایجان غربی افزود: مفاخر قرآنی اعم از آنهایی که در قید حیات هستند و یا مرحوم شدهاند شناسایی شده و به جامعه معرفی شود.
وی اظهارکرد: شناساندن این چهرههای قرآنی باید با جدیت دنبال شود تا علاوه بر آشنایی جامعه با خدمات و آثار این مفاخر به حفظ و صیانت این مفاخر بپردازیم و اجازه ندهیم دیگران به نام خود ثبت کنند.
محمودی افزود: چه بسا چهرههای برجسته قرآنی استان همچنان ناشناخته باقی مانده است که باید نسبت به معرفی، شناسایی و همچنین ثبت و ضبط نام و آثار و خدمات آنها ضروری است.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به ضرورت ایجاد موزه قرآنی گفت: راه اندازی موزه قرآنی ضرورتی است که دستگاههای مختلف در این زمینه گامهای جدی بردارند و با راه اندازی این موزه، چهرههای برجسته قرآنی استان در آن قرار میگیرند.
محمودی به استعدادیابی جوانان در حوزه قرآن کریم اشاره کرد و افزود: استعداد یابی و شناسایی استعدادها در حوزه قرآنی نیز از جمله برنامههایی است که مورد توجه قرار گیرد.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی به برگزاری «همایش قرآن و عترت محور وحدت» هم اشاره کرد.
محمودی به یادگیری نهج البلاغه در همه دستگاهها و مراکز آموزشی تاکید کرد و افزود: در همه دستگاهها هرماه خطبهای از نهج البلاغه برای کارکنان آموزش داده شده و در نهایت از کارکنان موفق در زمینه یادگیری خطبههای نهج البلاغه تجلیل شود.
رئیس گروه قرآن و عترت آذربایجان غربی ادامه داد: یادگیری نهج البلاغه نه تنها دردستگاهها و ارگانهای مختلف بلکه در مدارس برای دانش آموزان و دردانشگاهها برای دانشجویان هم دردستور کار گیرد.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی افزود: همچنین محافل انس با قرآن را به مناطق کم برخوردار و عشایری ببریم تا مردم این مناطق هم از برکات این محافل بهرهمند شوند.
وی به استفاده از ظرفیت فضای مجازی اشاره کرد و افزود: از ظرفیت فضای مجازی و رسانهای برای تولید محتوا در قالب فیلم، مستند و موشن گرافی با موضوع قرآن و عترت استفاده شود.
بر اساس این گزارش، تقسیم وظایف بین اعضای حاضر در جلسه و همچنین ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی از دیگر بخشهای این جلسه بود.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ