گلپایگان-پیام رسان روز- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: برخی از اقلام دارویی در استان رشد میانگین ۳۰ درصدی را داشته است، اما پرداخت مابه التفاوت این افزایش بر عهده بیمه است.
محمود اعتباری در حاشیه مراسم افتتاح مرکز شیمی درمانی گلپایگان، در گفت و گو با پیام رسان روز اظهار کرد: تعدادی از اقلام دارویی بخصوص فرآورده های تزریقی و برخی از پمادها برای صرفه دهی تولیدکننده در روزهای اخیر افزایش قیمت داشته است، البته همه این موارد دارویی لحاظ شده برای افزایش قیمت، تحت پوشش بیمه هستند.
وی تصریح کرد: اگر شهروندان از طریق نسخه پزشک برای تهیه دارو به داروخانه های دارای مجوز قانونی مراجعه کنند، پرداخت افزایش قیمت به عهده بیمه خواهد و هیچ بار ریالی به مردم تحمیل نخواهد شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در فصول مختلف سال و با توجه به شروع برخی از بیماری های شایع مانند آنفلوآنزا، در مقاطعی با کمبود تعدادی از اقلام دارویی مواجه می شویم، اما این مشکل به صورت مطلق نبوده و برطرف می شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای عبور از مشکل کمبود دارو، برخی اقلام را با فرآوری داروهای دیگر و تعداد دیگر را با مدیریت تامین و توزیع هدفمند در استان، ساماندهی می کند.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ