اصفهان- معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: تهیه اطلس جامع بیسوادی، نخستین گام در اجرای طرح شتاببخشی به ریشهکنی بیسوادی در استان است.
به گزارش پیام رسان روز، عباس احمدی با اشاره به نقش برنامه هفتم توسعه کشور در تکلیف نهادها به ریشهکنی بیسوادی اظهار کرد: طرح شتاببخشی به ریشهکنی بیسوادی از مطالبات قانونی و رسالتهای اصلی سوادآموزی است که در قالب تغییر نگرش از سوادآموزی به مهارتآموزی در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه استان اصفهان در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد باسوادی دارد، افزود: ظرفیتهای موجود این امکان را فراهم میسازد که با تدوین و اجرای این طرح، اصفهان بهعنوان نخستین استان کشور، پایان بیسوادی را اعلام کند.
احمدی شناسایی دقیق جمعیت هدف از طریق «تهیه اطلس بیسوادی استان» را پیشنیاز تحقق این هدف دانست و تصریح کرد: در این مسیر، بهرهگیری از ظرفیت تمام دستگاههای همراه و فرهنگی استان نظیر اداره کل فنیوحرفهای، شهرداری، فرهنگسراها و مساجد ضروری است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان همچنین به جذب ۳۱۵۰ سوادآموز در سال جاری و تعیینتکلیف وضعیت آموزشدهندگان اشاره کرد و گفت: از مجموع بیش از ۷۰۰ آموزشیار سابق، در حال حاضر ۲۹۴ آموزش دهنده فعال داریم که با اجرای این طرح و در مسیر تبدیل وضعیت آنها از حقالعملکاری به حقالتدریسی، تکلیف آنها نیز مشخص خواهد شد.
احمدی خاطرنشان کرد: طرح حاضر سهساله است و با حمایت استانداری و دستگاههای استانی میتوان تا پیش از پایان برنامه هفتم توسعه، اصفهان را به عنوان استان بدون بیسواد معرفی کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ