مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان اعلام کرد: تیم عملیاتی آتشنشانی و ایمنی بندر امام خمینی(ره) با واکنشی سریع، مؤثر و حرفهای، موفق به مهار آتشسوزی ناشی از خودسوزی طبیعی دانههای روغنی در یکی از انبارهای بخش خصوصی شدند.
ابوطالب گرایلو در این خصوص اظهار کرد: این حادثه که ناشی از خاصیت خودسوزی طبیعی دانههای روغنی بوده، در محموله حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تنی متعلق به شرکت پایورگهر تجارت ساعت ۱۱ امروز رخ داد که با عملکرد بهموقع و تخصصی تیمهای عملیاتی، در کوتاهترین زمان ممکن تحت کنترل قرار گرفت.
وی افزود: آمادگی مستمر تیمهای ایمنی و آتشنشانی بندر برای مواجهه با اینگونه حوادث که در فصول گرم به دلیل خاصیت خودسوزی دانههای روغنی امری شناختهشده است، موجب شد حادثه به سرعت مدیریت شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان تصریح کرد: خوشبختانه این حادثه هیچگونه خسارت جانی در پی نداشته و مراحل پایانی اطفاء کامل آن در حال انجام است.
وی بیان کرد: همچنین فعالیتهای عملیاتی بندر نیز طبق روال معمول و بدون وقفه در جریان است.
امام خمینی(ره) یکی از مهمترین و استراتژیکترین بنادر کشور در استان خوزستان است که در شمال غربی خلیجفارس و در محدوده شهرستان ماهشهر واقع شدهاست. این بندر با بیش از ۱۱ هزار هکتار وسعت، بهعنوان دروازه اقتصادی ایران در جنوب غرب کشور شناخته میشود و دارای ۴۰ پست اسکله فعال است.
بندر امام، بهواسطه موقعیت جغرافیایی ممتاز، نقش کلیدی در واردات کالاهای اساسی از جمله غلات، دانههای روغنی، نهادههای دامی و مواد اولیه صنایع دارد و بهعنوان مرکز اصلی تخلیه و بارگیری این کالاها در سطح کشور شناخته میشود. همچنین این بندر با بهرهمندی از سامانههای انبارداری، تخلیه و بارگیری مکانیزه، یکی از مجهزترین بنادر ایران در حوزه لجستیک کالاهای فلهای و کانتینری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاهرود- رئیس اداره محیط زیست شاهرود از تحویل عقاب مارگیر زخمی توسط دوستداران طبیعت به این اداره خبر داد و گفت: این عقاب پس از تیمار به زیستگاه خود بازگردانده خواهد شد.
اصفهان- نیروگاه شهید منتظری اصفهان پس از وقفهای چندماهه، بار دیگر استفاده از سوخت مازوت را از سر گرفته است.
جلسه بررسی راهکارهای اجرایی تفاهمنامه میان سازمان حفاظت محیط زیست و پلیس راهور فراجا امروز در مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیطبان برگزار شد.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا گفت: تغییر رویکردهای حمل و نقل از معابر در سطح شهر به ریلی و زیرزمینی همچنین توسعه خطوط برقی راهکارهای کلیدی برای کاهش ترافیک و مصرف سوخت فسیلی است.
Δ