هویج سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان میشود.
هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند.
محتوای آنتی اکسیدانی بالای هویج در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله سرطان ریه و روده بزرگ نقش دارد.
این سبزیِ ریشهدار، سرشار از مواد مغذی دیگری از جمله پتاسیم و ویتامینهای C و K است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن داروسازان ایران، به تشریح پشتپرده فروش اینترنتی دارو در کشور پرداخت.
استاد تمام گروه جراحی کلیه و مجاری ادراری، بر ضرورت آگاهی و اقدام به موقع بیماران کلیوی در مواجهه با گرمای تابستان تاکید کرد.
رئیس مرکز تحقیقات ام اس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح بیماری ام اس و علائم و روش های کنترل بیماری پرداخت.
مدیر کل سازمان انتقال خون تهران گفت: در فصل بهار استقبال بسیار خوبی برای اهدای خون بوجود میآید اما اهدای خون در فصول دیگر کاهش مییابد و همین امر ما را با چالش مواجه میکند.
Δ