ژاپن در حال بازنگری قوانین رمزارزی خود است و با ارائه پیشنهادی تازه، قصد دارد داراییهای دیجیتال را به دو دسته مجزا تقسیم کند: توکنهایی که توسط کسبوکارها پشتیبانی میشوند و رمزارزهای غیرمتمرکز مانند بیتکوین.
سازمان خدمات مالی ژاپن (FSA) این هفته پیشنویس چارچوب پیشنهادی خود را منتشر کرد و تا دهم ماه مه ۲۰۲۵ فرصت ارائه بازخورد عمومی در نظر گرفته شده است.
هدف این طرح جدید، ایجاد شفافیت در محیط نظارتی پراکنده کنونی است. بر اساس این چارچوب، توکنهایی که برای جذب سرمایه یا توسط شرکتها منتشر میشوند که اغلب جزو آلتکوینهای کمتر شناختهشده هستند، با الزامات سختگیرانهتری در زمینه شفافیت، حفاظت از سرمایهگذاران و افشاگری روبهرو خواهند شد. این پروژهها باید نحوه استفاده از سرمایه جذبشده و ریسکهای احتمالی را توضیح دهند. در صورت جذب سرمایهگذاران گسترده، ممکن است تحت قوانین مربوط به توکنهای بهادار قرار گیرند.
در مقابل، رمزارزهای غیرمتمرکز و رایج مانند بیتکوین و اتریوم، در سطح دارایی تحت نظارت مستقیم قرار نمیگیرند. در عوض، این وظیفه بر دوش صرافیهای رمزارزی خواهد بود که بازار را رصد کرده و نوسانات شدید قیمتی را گزارش دهند.
اگرچه این پیشنویس به موضوع مالیات ورود نمیکند، اما زمینهساز به رسمیت شناختن رسمی رمزارزها در نظام مالی ژاپن خواهد بود. همچنین، قانونگذاران این کشور در حال بررسی اصلاحات گستردهتری در قوانین مالی تا سال ۲۰۲۶ هستند که ممکن است باعث تعریف دوباره داراییهای دیجیتال بهعنوان محصولات سرمایهگذاری (و نه صرفاً ابزار پرداخت) شود.
این پیشنهاد، نشاندهنده تغییر رویکرد ژاپن از رویکرد محتاطانه پیشین به سمت پذیرش بیشتر رمزارزهاست. بحثهایی نیز در جریان است که ممکن است در آینده، ممنوعیت عرضه صندوقهای ETF رمزارزی لغو شود؛ موضوعی که نشان میدهد توکیو با رعایت چارچوبهای دقیقتر، آمادگی بیشتری برای پذیرش داراییهای دیجیتال دارد.
شهرکرد-فرمانده انتظامی شهرستان لردگان از شناسایی و دستگیری فرد قاتل در کمتر از یک ساعت در این شهرستان خبر داد.
محور گردشگری زیورآلات سنتی یزد در بازار زرگریها ایجاد شده و موزه تخصصی طلای یزد در مرحله مطالعه و بررسی است. همچنین با همکاری شهرداری یزد دو گالری شهری ایجاد شده است.
مدیر کتابخانه و موزه ملی ملک گفت: خانه حاج حسین ملک که تحت مرمت و مطالعه قرار دارد، پس از اتمام مراحل بازسازی به عنوان مرکز فرهنگی با محوریت وقف، در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
مدیر موزه ملی قرآن کریم گفت: این موزه بهمنظور ارائه خدمات بهتر به بازدیدکنندگان به مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد منتقل میشود.
Δ