تهران- پیام رسان روز- محمدحسن اصغرنیا عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی، از شاگردان آیت الله دکتر شهید بهشتی و از بازماندگان حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر ۱۳۶۰، در شب اول شعبان به علت کهولت سن درگذشت.
به گزارش خبرنگار پیام رسان روز، محمد حسن اصغرنیا سیاستمدار و ملقب به شهید زنده و راوی حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری است که در روز هفتم تیر ۶۰ به عنوان استاندار سمنان در جلسه حزب جمهوری حضور داشت.
وی، سابقه استانداری سمنان و کردستان و ریاست دانشگاه کردستان را در کارنامه کاری خود داشت.
او از اعضای شورای مرکزی و مسئول آموزش حزب جمهوری اسلامی و از بازماندگان انفجار هفتم تیر ۱۳۶۰ در مقر این حزب است.
اصغرنیا که متولد رشت است، در سال ۱۳۹۴ برای شرکت در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از استان گیلان نامزد شده بود.
اصغرنیا از شاگردان شهید بهشتی به شمار میرفت. آیت الله سید محمد بهشتی از جمله شاخصترین چهرههای نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود که نقش مهم وی در پیروزی و استقرار انقلاب اسلامی و شکلگیری دستگاه قضایی اسلامی بر همگان آشکار است. وی با تسلط بر علوم روز و نگرش سیاسی، مدرسه علمیه حقانی را پایهگذاری کرد و در آن دروس دینی را به نوینترین روشها آموزش داد.
سید محمد حسینی بهشتی در دوم آبان ۱۳۰۷ خورشیدی در محله لُنبان اصفهان متولد شد. پدرش، سید فضل الله بهشتی از روحانیون اصفهان و جد مادری وی، حاج میرزا محمد صادق مدرس خاتون آبادی از شاگردان آخوند خراسانی و سید محمد کاظم یزدی بود و از علمای اصفهان به شمار میرفت.
سید محمد بهشتی هفتم تیر ۱۳۶۰ خورشیدی در دفتر حزب جمهوری اسلامی همراه با شماری از یاران و همفکرانش بر اثر انفجار بمب به شهادت رسید. جزئیات بمبگذاری به این شکل بود که یک بمب بر ستون اصلی ساختمان حزب و یک بمب دقیقاً زیر تریبون آیت الله بهشتی قرار داده شد که بعد از انفجار سقف پایین آمد و به شهادت و مجروحیت شمار زیادی از اعضای این حزب منجر شد.
شهرکرد-فرمانده انتظامی شهرستان لردگان از شناسایی و دستگیری فرد قاتل در کمتر از یک ساعت در این شهرستان خبر داد.
محور گردشگری زیورآلات سنتی یزد در بازار زرگریها ایجاد شده و موزه تخصصی طلای یزد در مرحله مطالعه و بررسی است. همچنین با همکاری شهرداری یزد دو گالری شهری ایجاد شده است.
مدیر کتابخانه و موزه ملی ملک گفت: خانه حاج حسین ملک که تحت مرمت و مطالعه قرار دارد، پس از اتمام مراحل بازسازی به عنوان مرکز فرهنگی با محوریت وقف، در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
مدیر موزه ملی قرآن کریم گفت: این موزه بهمنظور ارائه خدمات بهتر به بازدیدکنندگان به مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد منتقل میشود.
Δ