فرستاده ویژه ترامپ در امور لبنان و سوریه گفت: عادی سازی روابط بین سوریه و اسرائیل ذاتاً مستلزم عادی سازی روابط بین لبنان و اسرائیل، اردن و اسرائیل، عراق و اسرائیل و حتی ترکیه در این میان است.
«توماس باراک» در پاسخ به سوال خبرنگار «العربی الجدید» درباره گفت وگوهای بین اسرائیل و سوریه، گفت: «همانطور که به یاد دارید، وقتی رئیس جمهور ترامپ تحریم ها را لغو کرد، مارکو روبیو پنج شرط اصلی اعلام کرد که می خواست رژیم الشرع به آنها پایبند باشد و یکی از آنها اشاره به توافق های ابراهیم (عادیسازی) بود.»
او تأکید کرد: «مسئله، اشاره به توافق های ابراهیم است، نه امضای آنها. این سوال مطرح است که آیا عادی سازی روابط بین سوریه و اسرائیل ممکن است؟ چنین چیزی ذاتاً مستلزم عادی سازی روابط لبنان و اسرائیل، اردن و اسرائیل، عراق و اسرائیل و حتی ترکیه در این میان است. این یک هدف بزرگ است.
فرستاده آمریکا افزود: بنابراین، رژیم الشرع صراحتاً تأکید کرده که اسرائیل دشمن نیست و آماده بحث و مشورت با آنها درباره حل مشکلات پیشرو است. این روند با گامهای کوچک آغاز می شود، همانطور که در دیگر نقاط منطقه شاهد بوده ایم.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شهرکرد- یک مدرس حوزه و دانشگاه در چهارمحال و بختیاری گفت: امیرالمومنین (ع) در لیله المبیت عشق به رهبر جامعه را به ما آموختند، ایشان جانفدای پیامبر (ص) شدند و شهدای ما نیز همین مسیر را رفتند.
رئیس جمهور لبنان عادی سازی روابط با اسرائیل را رد کرد.
وزارت امور خارجه آمریکا فروش تجهیزات پشتیبانی هواپیماهای سوپر توکانو A-۲۹ به نیروهای مسلح لبنان (LAF) را تایید کرده است.
دونالد ترامپ بعد از مدتها بالاخره مواضع ولادیمیر پوتین را بهصورت علنی «مزخرف» توصیف کرد و نشانههایی از تغییر رفتار نسبت به روسیه نشان داد. با این حال، هنوز کارهای عملی ترامپ مشخص و یکدست نیست و گاهی متناقض به نظر میرسد. در همین زمان، کنگره آمریکا به دنبال تحریمهای شدیدتر علیه کشورهای متحد روسیه است، اما ترامپ بین اعلام حمایت زبانی از اوکراین و تردید در کمکهای واقعی به این کشور، همچنان سردرگم عمل میکند. نتیجه اصلی این وضعیت، ادامه بیثباتی و سردرگمی در سیاست خارجی دولت ترامپ است.
Δ