اهواز- پیام رسان روز- مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری، ترانشیپ کالا از مرز شلمچه ۲۲ درصد و از مرز چذابه ۹۴ درصد افزایش یافته است.
به گزارش پیام رسان روز، محمد جولانژاد چهارشنبه در جمع خبرنگاران دربیان جزئیات این خبر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، سه میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۲۸ تن کالا توسط ۱۰۲ هزار و ۹۲۲ کامیون از مرز شلمچه جابهجا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در همین بازه زمانی، ترانشیپ کالا از پایانه مرزی چذابه نیز با رشد ۹۴ درصدی به یک میلیون و ۶۶۳ هزار و ۲۲۲ تن توسط ۷۵ هزار و ۶۲۱ کامیون رسیده است.
جولانژاد با اشاره به مجموع ترانشیپ کالا در مرزهای خوزستان گفت: در این مدت، چهار میلیون و ۸۵۳ هزار و ۴۵۰ تن کالا با ۱۷۸ هزار و ۵۴۳ کامیون از این دو پایانه جابهجا شده است.
به گفته وی، عمده کالاهای ترانشیپشده شامل مصالح ساختمانی و ترهبار بوده است.
بر اساس این گزارش؛ ترانشیپ به فرآیند جابهجایی کالا از یک وسیله حملونقل به وسیلهای دیگر در مسیر رسیدن به مقصد نهایی گفته میشود. در مرزهای زمینی، ترانشیپ زمانی انجام میشود که ناوگان حملونقل دو کشور امکان ورود مستقیم به خاک یکدیگر را نداشته باشند، بنابراین کالاها در نقطه مرزی از یک کامیون به کامیون دیگر منتقل میشوند.
۲ مرز شلمچه و چذابه از مهمترین گذرگاههای تجاری خوزستان برای صادرات و ترانشیپ کالا به عراق هستند. شلمچه در نزدیکی خرمشهر و چذابه در دشت آزادگان، نقش کلیدی در جابهجایی مصالح ساختمانی، مواد غذایی و ترهبار دارند. این ۲ پایانه به دلیل تفاوت ناوگان حملونقل ایران و عراق، محل اصلی ترانشیپ کالا میان کامیونهای دو کشور محسوب میشوند.
شهرکرد-فرمانده انتظامی شهرستان لردگان از شناسایی و دستگیری فرد قاتل در کمتر از یک ساعت در این شهرستان خبر داد.
محور گردشگری زیورآلات سنتی یزد در بازار زرگریها ایجاد شده و موزه تخصصی طلای یزد در مرحله مطالعه و بررسی است. همچنین با همکاری شهرداری یزد دو گالری شهری ایجاد شده است.
مدیر کتابخانه و موزه ملی ملک گفت: خانه حاج حسین ملک که تحت مرمت و مطالعه قرار دارد، پس از اتمام مراحل بازسازی به عنوان مرکز فرهنگی با محوریت وقف، در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
مدیر موزه ملی قرآن کریم گفت: این موزه بهمنظور ارائه خدمات بهتر به بازدیدکنندگان به مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد منتقل میشود.
Δ