متخصص تغذیه بر اهمیت مصرف مایعات و میوههای آبدار تأکید کرد: بهجای آبمیوه، میوه تازه و نوشیدنیهای طبیعی مانند شیر و دوغ مصرف شود.
سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار پیام رسان روز در خصوص تغذیه مناسب در فصل تابستان و پیشگیری از گرمازدگی توصیههایی ارائه داد و گفت: نوشیدنیها و خوراکیهایی که در این فصل مصرف میشوند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی افراد بهویژه در روزهای گرم سال دارند.
وی با تأکید بر اهمیت مصرف مایعات گفت: مایعات، بهویژه برای کودکان، که بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد وزن بدنشان را آب تشکیل میدهد، حیاتی هستند و بهترین مایعات، شیر، دوغ و همچنین مصرف انواع میوهها است.
کشاورز ادامه داد: میوهها معمولاً بین ۸۰ تا ۹۰ درصد از ترکیبشان را آب تشکیل میدهد و بخشی از ارزش تغذیهای آنها به همین دلیل است، بنابراین توصیه میشود که به جای آبمیوه، خود میوه مصرف شود، چرا که هنگام گرفتن آب میوه، بخش اعظم ویتامینها و عناصر معدنی در تفاله باقی میماند.
وی خاطرنشان کرد: میوه میتواند در میانوعده صبح، عصر، بعد از شام و حتی آخر شب مصرف شود. میوههایی مانند خربزه، هندوانه، طالبی، ملون و سایر میوههای آبدار بهترین انتخابها در این فصل هستند و این توصیهها برای همه افراد جامعه، بهویژه کسانی که در هوای گرم در حال فعالیت یا کار هستند، کاربرد دارد و به کاهش احتمال گرمازدگی کمک شایانی میکند.
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۲۳ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای افراد حساس جامعه قرار دارد.
معاون محیط زیست طبیعی اعلام کرد: چشمانداز، ماموریت و اهداف کلان حفاظت و بهرهبرداری پایدار از تنوع زیستی کشور تا سال ۱۴۳۰ بهروزرسانی شد.
کارشناسان مطالعات آب و هوایی هشدار می دهند تغییرات اقلیمی، پدیده خشکسالی را به تهدیدی مرگبار در نقاط مختلف جهان تبدیل کرده است.
امکان مجدد نامنویسی برای جامانده از فرایند ثبتنام چند برابر ظرفیت جذب و پذیرش دانشجومعلم متعهد به خدمت فراهم شد.
Δ