کرمان- پیام رسان روز- استاندار کرمان، شفافیت قوانین را از الزامات اصلی توسعه پایدار بیان کرد و گفت: ثبات قوانین و مقررات بسیار حائز اهمیت است و در این چارچوب نیازمند کمیتهای تخصصی برای شناسایی و حذف قوانین و مقررات زائد هستیم.
به گزارش پیام رسان روز محمدعلی طالبی روز شنبه در یکصد و ششمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با موضوع بررسی راهکارهای رفع پیچیدگی قوانین و مقررات در فضای کسب و کار عنوان کرد: سرمایهگذار براساس قوانین وارد فعالیت اقتصادی میشود اما بعد از چند ماه قوانین تغییر می کنندو دچار مشکلات میشود.
وی آموزش در حوزه دستگاههای اجرایی و متولیان، سرمایهگذاران و افرادی که میخواهند وارد عرصه تولید شوند را از نیازهای بهبود فضای کسب و کار برشمرد و گفت: ما شاهد نمونههایی از ناآگاهی به مسائل هستیم که موجب خسارت زیاد به سرمایهگذار شدهاست.
استاندار کرمان، تعیین یک راهنما برای تدوین فعالیتهای اقتصادی را مورد اشاره قرار داد و اتاق بازرگانی با همکاری دستگاههای اجرایی را بهترین مجموعه برای آن دانست.
طالبی با بیان اینکه اقدام موثر دیگر با توجه به حجم بالای قوانین، سادهسازی است گفت: نیازمند مرکزی هستیم که از میان همه قوانین، مقررات و دستورالعملهای متراکم و پیچیده، نکات مفید آن را بیرون آورد و در قالب دستورالعملهای سادهسازی شده به سرمایهگذاران ارائه دهیم.
استفاده از هوش مصنوعی
وی سامانههای الکترونیکی، مشاورهها و استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه را دارای اهمیت دانست.
استاندار کرمان بیان کرد: در اصلاح دستورالعملها بارها شاهد بودهایم که به خاطر تغییرات، سرمایهگذار خسارت سنگینی را متحمل میشود و کسانی که این تغییر را اعمال میکنند، هیچ هزینهای نمیدهند.
تغییردهندگان دستورالعمل در هزینه های تحمیلی هم شریک باشند
وی گفت: افرادی که دستورالعملی را تغییر میدهند باید در هزینههای تحمیل شده بر سرمایهگذار شریک باشند.
استاندار کرمان، تدبیر راهحل برای سرمایهگذاریهای متوقف شده به دلیل محدودیت قانونی را مطرح کرد و گفت: قوانین نباید بهانهای برای انجام ندادن کار باشند.
به گزارش پیام رسان روز امیر حسنزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز پیشنهاد ایجاد نظام اداری و تجاری مخصوص صنایع را ارائه داد.
وی افزود: معدن، انرژی تجدیدپذیر و کشاورزی سه حوزهای است که باید واکاوی مسائل و مشکلات آنها را داشته باشیم زیرا زمینههای سرمایهگذاری آنها در استان کرمان وجود دارد.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز لزوم تسهیل قوانین و مقررات را از باب انباشتگی و تولید فراوان آییننامهها و بخشنامهها عنوان کرد و گفت: این انباشت قوانین و مقررات، فضای سردرگمی ایجاد کرده و با وجود کمبود وقت، این مساله موجب کاهش کیفیت و مانع حوزه کسب و کار است.
سیدمهدی طبیبزاده افزود: درصدد تسهیل و شفافسازی دسترسی به قوانین هستیم؛ سهولت دسترسی فعالان اقتصادی به قوانین از میان ۱۶۱ هزار قانون و مقرره (اعم از معتبر، اصلاحی و منسوخه)، تمایل و انگیزه حضور سرمایهگذاران را بالاتر میبرد.
مسئولان قضایی نیز در این جلسه حضور داشتند که به بیان دیدگاه های خود پرداختند و بر ضرورت رفع قوانین مزاحم و نیز لزوم ثبات قوانین تاکید کردند.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ