تهران- پیام رسان روز- دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: مطالبات ۳۴۲ شاکی با شناسایی و فروش اموال متعلق به محکوم علیها ردیف اول پرونده کثیرالشاکی گروه بینالمللی «گریسبند» و شرکت «نادین فرتاک پارسیان»، در خارج از کشور پرداخت شد.
به گزارش پیام رسان روز از قوه قضاییه، علی صالحی روز چهارشنبه با بیان اینکه پرونده کثیرالشاکی گروه بینالمللی گریس بند و شرکت نادین فرتاک پارسیان، ۱۰ محکوم با عنوان اتهامی اخلال در نظام اقتصادی کشور دارد، اظهار داشت: محکوم علیها ردیف اول پرونده به ۲۰ سال حبس، ضبط تمام اموال و رد مال در حق ۳۴۲ نفر از شکات محکوم شده و از سال ۱۳۹۵ در زندان به سر میبرد.
وی افزود: محکومان ردیف های دوم و سوم به تحمل حبسهای طویل المدت (۲۰ سال و ۱۵ سال) و ضبط تمام اموال و سایر محکومان به تحمل حبس محکوم شدهاند که در حال تحمل مجازات هستند.
صالحی ادامه داد: در راستای رد مال شکات پرونده، با شناسایی و فروش ملکی در یکی از کشورهای همسایه که حاصل سرمایهگذاری محکوم علیها و یک شریک خارجی بود؛ فرآیند پرداخت رد مال به شکات انجام شده است.
دادستان تهران تصریح کرد: مدیر عامل شرکت نادین فرتاک پارسیان (محکوم ردیف اول این پرونده کثیرالشاکی)، بدون اخذ مجوز بانک مرکزی، اقدام به جذب سپردههای مردمی کرده بود و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ۳۴۲ شاکی که رد مال بر ذمه داشت، با پیگیریهای به عمل آمده و با استفاده از عواید حاصل از فروش ملک متعلق به محکوم علیها در خارج از کشور، مطالبات مالباختگان پرداخت شد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ