تهران- پیام رسان روز- تفاهمنامه مشترک در زمینه اجرای طرح پایش لحظهای و مدیریت هوشمند زنجیره تامین فرآوردههای نفتی کشور با حضور مسئولان شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به امضا رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی پیام رسان روز، بر اساس برآوردهای صورت گرفته روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر فراورده از کشور قاچاق میشود که بخشی از این قاچاق سازماندهیشده و از طریق مراکز تولید و مصرفکنندههای اصلی صورت می گیرد زیرا این حجم قاچاق را نمی توان فقط در شهرهای مرزی تامین کرد.
به همین دلیل و با هدف کاهش قاچاق سازمان یافته سوخت، روز یکشنبه – ۱۴ بهمن – تفاهمنامه مشترک در زمینه اجرای طرح پایش لحظهای و مدیریت هوشمند زنجیره تامین فرآوردههای نفتی کشور، در آیینی با حضور مدیران عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، شرکت ایرانسل، گروه مپنا و شرکت طراحی و ساختمان نفت (ODCC) و نیز علیرضا رشیدیان رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به امضا رسید.
فراهم کردن مقدمه و شرایط همکاری بهمنظور عملیاتی شدن تامین و ارتقای سیستمهای اندازهگیری و زیرساختهای ارتباطی، ایجاد سیستمهای حفاظت پیرامونی و نشتیاب خطوط لوله، اجرای مدیریت هوشمند ناوگان در شبکه توزیع و بهکارگیری فناوریهای روز بهمنظور گردآوری و پردازش لحظهای و جامع اطلاعات و دادهها و یکپارچهسازی سامانههای پایش هوشمند در زنجیره تولید تا مصرف فرآوردههای نفتی از جمله اهداف این تفاهمنامه است.
محمد مشکین فام مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان نفت ایران در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: سرمایه گذاری برای این طرح ۳۹۲ میلیون دلار است که پیش بینی می شود سال آینده بخشی از آن اجرا شود.
وی با بیان اینکه سه شرکت ایرانسل، مپنا و شرکت طراحی و ساختمان نفت مجری طرح خواهند بود، افزود: قرارداد این طرح از نوع پیمانکاری بوده و قرار است ۴ هزار کیلومتر فیبر نوری ایجاد شود.
تکمیل می شود…
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ