سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تأکیدبر اینکه موارد تنبیه بدنی در مدارس از انگشتان دست کمتر است، گفت: آسیب بدنی به دانشآموزان اخراج در پی دارد.
علی فرهادی گفت: موارد تنبیه بدنی در مدارس بسیار کم و از تعداد انگشتان دست هم کمتر است. هرچند حتی یک مورد را هم زیاد میدانیم. اگر موردی باشد که خیلی جدی نباشد تذکر میدهیم. اگر جدی باشد اخراج میکنیم.
وی افزود: زیرا اعتقاد داریم روحیه دانشآموز به شدت در تنبیه بدنی آسیب میبیند و ممکن است منجر به ترک تحصیل و بازماندگی از تحصیل شود. ممکن است آسیبهایی ببیند که نتوان بهراحتی آنها را جبران کرد. البته تأکید میکنم تعداد این افراد به آن حد نیست که بتوانند نماینده معلمان باشند. اینها کسانی هستند که به اشتباه معلم شدهاند و اگر ببینیم شدید برخورد میکنیم.
وی افزود: وقتی بدن دانش آموز مورد ضرب و شتم معلم قرار بگیرد. ما به این تنبیه بدنی میگوییم. معلم حق دارد تذکر بدهد، به اولیا شرایط دانشآموز را گوشزد کند حق دارد برای دانشآموز تکلیف و توصیه داشته باشد اما حق ندارد او را بزند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش این سؤال را که تنبیه بدنی دانش آموز مجازات اخراج دارد؟ پاسخ داد: بله؛ اگر دانش آموز بیاید و اعتراض کند و ناشی از آن تنبیه آسیب دیده باشد، فرد خاطی را اخراج میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ذات مسئله هسته ای ایران حقوقی نبوده، بلکه ماهیت سیاسی پیدا کرده است.
اگرچه بازیگران منطقهای برای میانجیگری میان طرفهای درگیر تلاش کردهاند، اما سبک دیپلماسی آرام و بیسروصدای عمان، گزینهای ترجیحی برای بسیاری بوده است.
زلزلهای قدرتمند ۷.۵ ریشتری منطقه دریایی جنوبی شیلی را لرزاند و مقامات را بر آن داشت تا هشدار سونامی برای منطقه ماگالانز صادر کنند.
در حادثه بندر شهید رجایی، ۵ بالگرد جمعیت هلال احمر در عملیات اطفاء حریق حضور داشتند.
Δ