تهران – پیام رسان روز – رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: برای نخستین بار مزایده اموال تملیکی از طریق سامانه جدید و یکپارچه اموال تملیکی(سیات) به صورت موفقیتآمیز برگزار شد.
به گزارش پیام رسان روز، احسان عسکری از عملیاتی شدن حلقه آخر سامانه یکپارچه اموال تملیکی(سیات) خبر داد و اظهار کرد: طی ماههای گذشته فاز نخست این سامانه شامل تشکیل پرونده و تبادل اطلاعات با سامانه جامع تجارت و صدور قبض انبار به بهره برداری رسیده بود و با تلاش های صورت گرفته، حلقه آخر که مربوط به فروش اموال منقول بود نیز در دی ماه گذشته قابلیت اجرایی پیدا کرد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه برای نخستین بار مزایده این سازمان بر بستر سامانه سیات برگزار شد، افزود: مزایده اموال منقول ۳۰۱ مختص استان تهران از سوم تا ۱۱ بهمن ماه از طریق سامانه سیات بارگزاری شد.
وی گفت: در این مزایده کالاهایی به ارزش پایه بیش از یک میلیارد تومان به فروش گذاشته شده که حدود ۴۰۰ میلیون تومان آن به فروش رسید و مزایده از طریق سامانه سیات موفقیت آمیز بود.
عسکری درباره سامان یکپارچه اموال تملیکی خاطرنشان کرد: همه فرایندها از زمان کشف کالا توسط دستگاههای کاشف تا تشکیل پرونده، تعیین تکلیف کالا و ارتباط همه دستگاه های ذینفع در بستر این سامانه از طریق تبادلات الکترونیکی صورت میگیرد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: هدف از راه اندازی این سامانه شفافیت در فروش، حذف مستندات کاغذی، امکان تبادل الکترونیک بین دستگاهی، سرعت و دقت در ثبت اطلاعات، امکان رهگیری کالا از بدو تحویل تا تعیین تکلیف کالا است.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ