تهران – پیام رسان روز – نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۵۳ رای مخالف با کلیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی مخالفت کردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی پیام رسان روز، در جلسه امروز یکشنبه (۲۸ بهمن) صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح یک فوریتی تفکیک وزارت راه و شهرسازی در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با ۱۰۶ رای موافق، ۱۵۳ رای مخالف، ۲ رای ممتنع از ۲۶۶ نماینده حاضر در مجلس با کلیات این طرح مخالفت کردند.
پیش از رای گیری مالک شریعی نیاسر در موافقت با این طرح گفت: نگاه همه ما در مجلس موفقیت دولت و خدمت رسانی به مردم است و اگر از مردم بپرسید که اولویت امروز کشور چیست قطعا دغدغه مسکن را بیان خواهند کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: قوانین مهمی در حوزه مسکن نگاشته شده که از آن جمله قانون جهش تولید مسکن است. اما موضوع این است که نه این دولت بلکه در دولتهای گذشته به دلیل وظایف زیادی که بر عهده وزارت راه و شهرسازی وجود دارد، انجام این مسئولیت از عهده یک وزیر ساخته نیست و تفکیک آن ضروری است.
وی با بیان اینکه معاونتهای متعددی در وزارت راه و شهرسازی وجود دارد، تصریح کرد: در حوزه هواپیمایی، کشتیرانی، حمل ونقل، مسکن شهری و روستایی و غیره، کارهای به زمین مانده بسیاری وجود دارد که ضروری است برای رسیدگی به همه این حوزه این وزارتخانه تفکیک شود.
مصطفی معینی آرانی در مخالفت با طرح تفکیک گفت: کشور مسائل و چالشهای بسیاری دارد که موضوع تفکیک وزارت راه و شهرسازی در اولویت نیست. از طرفی سوال این است که آیا تفکیک سبب توسعه زیر ساختها و بهبود ترانزیت میشود. همچنین مغایریتهای قانونی بسیاری در در این تفکیک وجود دارد.
همچنین محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران در این باره توضیح داد: موضوع تفکیک وزارت راه و شهرسازی به وزیر فعلی دولت چهاردهم ارتباط ندارد و در دولت سیزدهم هم موضوع تفکیک مطرح بود. همچنین این طرح حداقل در سه ماه قابلیت اجرایی دارد.
تکمیل میشود…
رضا قیطاسی قویترین مرد ایران در دو سال اخیر با علی دایی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال دیدار کرد.
شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی چین، حواشی بسیاری داشته است.
صفحه رسمی فیفا در اینستاگرام، ویدیویی از حرکت تماشایی موحد محمدپور، بازیکن تیم فوتبال ساحلی ایران را منتشر کرده است.
تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: مسئله درگیری نظامی بین ایران و آمریکا و رفتن کشورها به سمت جنگ را بیشتر «جنگ در چارچوب رسانه» میبینم. در عالم واقع، احتمال این که ترامپ به سمت جنگ حرکت کند بسیار کم است و بیشتر اسرائیلیها و شخص نتانیاهو به سمت جنگ و درگیری تمایل دارد و بقای حاکمیت خود را نیز در افزایش تنشهای منطقهای و درگیری مستقیم خود با ایران یا درگیری ایران و آمریکا میبیند.
Δ