محققان برای اولین بار ارتباط بین تنهایی مزمن و مرگ زودرس را در میان زنان میانسال استرالیایی نشان دادند.
به گزارش پیام رسان روز به نقل از شینهوا، محققان دادههای دو دهه از مطالعه سلامت زنان را که شامل بیش از ۵۷۰۰۰ شرکت کننده بود، تجزیه و تحلیل کردند.
یافتههای پس از بررسی دادههای زنان ۴۸ تا ۵۵ ساله نشان میدهد زنانی که به طور مداوم احساس تنهایی را در یک دوره ۱۵ ساله گزارش کردهاند، سه برابر بیشتر از زنانی که احساس تنهایی نکردهاند، در معرض مرگ زودهنگام هستند.
به گفته محققان دانشگاه سیدنی، زنانی که تنهایی دائمی نداشتند ۵ درصد در معرض خطر مرگ قرار داشتند، در حالی که این خطر در میان افرادی که احساس تنهایی مداوم داشتند به ۱۵ درصد افزایش یافت.
«نتا هاگانی»، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «تنهایی یک عامل خطر است که باید توسط پزشکان غربالگری شود، همانطور که برای فشار خون یا کلسترول بالا بررسی میکنیم. ما همچنین باید آگاهی عمومی را در مورد تنهایی افزایش دهیم.»
پروفسور «ملودی دینگ» از دانشگاه سیدنی، محقق دیگر این مطالعه، گفت: «زنان در میانسالی به احتمال زیاد مراقب اصلی کودکان خردسال و والدین سالخورده هستند و همچنین در حال گذراندن مراحل اصلی زندگی مانند یائسگی، بازنشستگی یا ترک خانه از سوی فرزندان هستند، عواملی که میتوانند به انزوای اجتماعی منجر شود.»
این مطالعه، همچنین یک رابطه وابسته به میزان را نشان میدهد: هرچه احساس تنهایی بیشتر گزارش شود، خطر مرگ زودهنگام بیشتر میشود.
در حالی که دادههای بلندمدت قابل مقایسه در مورد سلامت مردان وجود ندارد، دینگ گفت که میانسالی دوره گذار است که ممکن است زنان را بیشتر تحت تأثیر قرار دهد.
خرمآباد – در این ویدئو تصاویری از وقوع رعد و برق در شهر خرمآباد را میبینید.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
Δ