اصفهان – رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا بر اهمیت حضور هدفمند و آگاهانه روحانیون در فضای مجازی تأکید کرد و آن را یکی از مصادیق بارز جهاد تبیین در عصر حاضر دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام حسنعلی محمدی جزی صبح یکشنبه در کارگاه توانمندسازی روحانیون در سخنانی در کارگاه توانمندسازی روحانیون، به نقش کلیدی فضای مجازی در انتقال مفاهیم و شکلگیری اندیشهها اشاره کرد.
وی با بیان اینکه دنیای امروز به یکی از اصلیترین بسترهای اجتماعی و مجازی تبدیل شده است، گفت: با گسترش شبکههای اجتماعی و رسانههای دیجیتال، بخش قابلتوجهی از مخاطبان دین، بهویژه نسل جوان، در این فضا حضور فعال دارند.
رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا همچنین به چالشها و آسیبهای فضای مجازی اشاره کرد و افزود: این فضا میتواند به ابزاری مؤثر برای تبیین معارف اسلامی، پاسخ به شبهات و تقویت هویت دینی تبدیل شود، به شرط آنکه مبلغین و فعالان فرهنگی با شناخت دقیق این فضا، مهارتهای لازم برای حضور و تولید محتوای جذاب و متقن را کسب کنند.
وی با اشاره به وجود روحانیون فعال و باانگیزه در این گروه، تصریح کرد: این افراد میتوانند به عنوان فعالان جنگ نرم در بستر فضای مجازی مورد استفاده قرار گیرند.
حجتالاسلام محمدی جزی تأکید کرد: ورود آگاهانه، هدفمند و مسئولانه روحانیون به فضای مجازی نهتنها ضروری است، بلکه یکی از مصادیق بارز جهاد تبیین در عصر حاضر به شمار میرود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: افتخار میکنیم که در ارتش جمهوری اسلامی ایران خدمت میکنیم و تمام تلاش خود را در عرصه حقیقی و مجازی برای اجرای برنامههای فرهنگی، آموزشی و عقیدتی ویژه کارکنان و خانوادههای محترم ایشان انجام میدهیم تا از گزند دشمنان دور باشند.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ