تهران- پیام رسان روز- سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلامکرد: عملکرد تجارت خارجی محصولات بخش معدن و صنایع معدنی ایران از ابتدای فروردین تا پایان آذر امسال، حاکی از صادرات ۴۶ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۳۳۷ تن انواع محصولات بخش معدن و صنایع معدنی به ارزش ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار است.
به گزارش پیام رسان روز از ایمیدرو، میزان صادرات مدت مشابه سال گذشته، ۴۶ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۵۹۴ تن به ارزش ۹ میلیارد و ۸۲۹ میلیون دلار بود.
مقایسه آمار صادرات ۹ ماهه امسال با دوره مشابه سال گذشته، کاهش حدود یک درصدی «تناژ» و افزایش یک درصدی «ارزش» صادرات را نشان می دهد.
بیشترین صادرات ۹ ماهه ۱۴۰۳ مربوط به زنجیره تولید سه محصول شامل فولاد، آلومینیوم و مس به میزان ۲۴ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۵۲۹ تن به ارزش ۷ میلیارد و ۶۰۵ میلیون دلار بود.
افزایش ۷۶ درصدی ارزش واردات محصولات
میزان واردات بخش و معدن و صنایع معدنی طی ۹ ماهه ۱۴۰۳ نیز سه میلیون و ۲۸۲ هزار و ۳۵۸ تن به ارزش هشت میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار بود.
میزان واردات این محصولات در مدت مشابه سال گذشته چهار میلیون و ۴۶ هزار و ۲۱۲ تن به ارزش پنج میلیارد و ۲۱ میلیون دلار بوده است که نشاندهنده کاهش حدود ۱۹ درصدی «تناژ» و افزایش ۷۶ درصدی «ارزش» واردات است.
به گزارش پیام رسان روز، عملکرد تجارت خارجی محصولات معدنی و صنایع معدنی ایران در هشت ماهه امسال حاکی از صادرات ۴۱ میلیون و ۷۹۱ هزار و ۷۴۹ تن انواع محصولات بخش معدن و صنایع معدنی به ارزش هشت میلیارد و ۷۹۹ میلیون دلار است.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ