رئیس سازمان نظام پزشکی با تأکید بر اهمیت جایگاه سلامت در برنامهریزیهای جمعیتی کشور، توجه به حوزه سلامت مادران و نوزادان را یکی از الزامات تحقق سیاستهای افزایش جمعیت دانست.
به گزارش پیام رسان روز، محمد رئیسزاده، رئیس سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در سخنرانی خود در هشتمین کنگره پریناتولوژی ایران با تأکید بر اهمیت جایگاه سلامت در برنامهریزیهای جمعیتی کشور، توجه به حوزه سلامت مادران و نوزادان را یکی از الزامات تحقق سیاستهای افزایش جمعیت دانست.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای جامعه متخصصین زنان، زایمان و انجمن پریناتولوژی ایران، اظهار داشت: صدق ادعای دغدغهمندان حوزه جمعیت، در گرو توجه جدی آنان به جامعه پزشکی، بهویژه متخصصان زنان و زایمان و مامایی کشور است.
رئیسزاده با اشاره به پیشرفتهای علمی و عملی در مدیریت بارداریهای پرخطر، این پیشرفتها را از عوامل کلیدی در افزایش امید به فرزندآوری عنوان کرد و افزود: اگر بانوان کشور احساس امنیت، آرامش و ذهنیت مثبتی نسبت به دوران بارداری و زایمان بهویژه در شرایط پرخطر داشته باشند، آنگاه افزایش جمعیت بهصورت پایدار و طبیعی محقق خواهد شد.
وی همچنین کاهش چشمگیر مرگومیر مادران باردار در کشور را از افتخارات نظام سلامت دانست و تصریح کرد: ایران در سرعت کاهش مرگ مادران باردار، جزو سه کشور برتر دنیا است و این موفقیت حاصل تلاش خستگیناپذیر متخصصان زنان و زایمان است.
رئیسزاده در ادامه به چند محور مهم و راهبردی در ارتقای حوزه پریناتولوژی از جمله بازبینی تعرفههای خدمات بارداری و زایمان حمایتهای بیمهای و انتظامی ویژه از متخصصین پریناتولوژی تشکیل میز تخصصی زنان و زایمان در سازمان نظام پزشکی افزایش مدت زمان پوشش بیمهای عوارض زایمان رصد و بهرهبرداری از پیشرفتهای علمی روز دنیا در حوزه پریناتولوژی اشاره کرد.
رئیسکل سازمان نظام پزشکی در پایان سخنان خود، آیندهای روشن برای سلامت مادران و نوزادان کشور ترسیم کرد و بر تداوم حمایتهای همهجانبه از متخصصان این حوزه تأکید کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ