مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از اقدامات گسترده این اداره کل برای کاهش آلودگی هوا، ارتقای تاب آوری محیط زیست و توسعه آموزش های زیست محیطی خبر داد.
به گزارش پیام رسان روز، حسن عباسنژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: دو چالش اساسی محیط زیستی در استان تهران، آلودگی هوا و پسماند است که عمده آلودگی هوا ناشی از منابع متحرک بوده و حدود ۵۸ تا ۶۰ درصد سهم آلودگی را به خود اختصاص میدهند و در حالی که منابع ثابت سهمی در حدود ۴۲ درصد دارند.
وی با اشاره به اقداماتی که در حوزه کاهش آلودگی هوا در حال انجام است، افزود: با برقیسازی خودروها، ساماندهی موتورسیکلتها به ویژه حذف موتورسیکلتهای کاربراتوری و برخورد با منابع آلاینده ثابت، در تلاش هستیم تا بار آلودگی هوای تهران را کاهش دهیم.
عباسنژاد با تأکید بر لزوم افزایش تابآوری محیط زیست شهر تهران بیان داشت: در راستای ارتقای وضعیت اکولوژیکی شهر، اقداماتی نظیر توسعه پوشش گیاهی، درختکاری در حاشیه تهران و احیای زون های مؤثر در کاهش آلودگی از جمله تالابهای اطراف شهر در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه با اشاره به نقش فرهنگ سازی و آموزش در توسعه پایدار، تصریح کرد: تحول فرهنگی در زمینه محیط زیست، نیازمند آموزش رسمی و غیررسمی است و به همین منظور، سازمان حفاظت محیط زیست برنامههای متنوعی را در مدارس و دانشگاهها اجرا میکند، از جمله افزودن واحدهای درسی محیط زیستی، حضور کارشناسان در مدارس و کلاسهای درس و اجرای فعالیتهای مشارکتی با حضور دانشآموزان و دانشجویان است.
این مقام مسئول همچنین از برنامهریزی برای گسترش تشکلهای زیست محیطی و جلب مشارکت مردمی در اقدامات فرهنگی، آموزشی و اجتماعی مرتبط با محیط زیست خبر داد و خاطر نشان کرد: موزه تاریخ طبیعی به عنوان یکی از ظرفیتهای آموزشی مهم در این حوزه، به دانشآموزان کمک میکند تا با قابلیتهای طبیعی کشور آشنا شده و تعامل مثبت با محیط زیست را تجربه کنند.
در پایان، عباسنژاد ابراز امیدواری کرد که با همافزایی دستگاهها و مشارکت مردم، گامهای مؤثری در کاهش آلودگی و حفاظت از محیط زیست پایتخت برداشته شود.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ