معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تاکنون دستورالعمل و برنامهای برای واردات دستگاهها و تجهیزات دست دوم در وزارت بهداشت نوشته نشده و اجازه فعالیت برای چنین تجهیزاتی وجود ندارد.
سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت در گفتگو با پیام رسان روز، در واکنش به برخی گمانهزنیها درباره واردات تجهیزات پزشکی دست دوم به کشور، تأکید کرد: هیچ برنامه یا دستورالعملی برای واردات دستگاهها و تجهیزات پزشکی تعمیرشده یا دست دوم در وزارت بهداشت وجود ندارد و چنین وارداتی به هیچ عنوان مجاز نیست.
وی با اشاره به اینکه تعمیر و استفاده مجدد از تجهیزات پزشکی در داخل کشور با واردات دستگاههای دست دوم تفاوت دارد، گفت: در برخی موارد، ممکن است یک دستگاه در مراکز درمانی داخلی دچار نقص فنی شود و پس از تعمیر مجدداً مورد استفاده قرار گیرد، اما این موضوع به معنای واردات دستگاههای دست دوم نیست.
رضوی افزود: در برخی کشورهای اروپایی، هنگام تعطیلی بیمارستانها، تجهیزات پزشکی سالم و دارای استاندارد، به جای بازیافت با قیمت مناسب به سایر مراکز یا کشورها فروخته میشود. اما در ایران، حتی این نوع تجهیزات نیز اجازه ورود ندارند مگر اینکه شرایط کاملاً نو بودن و مجوزهای کیفی را داشته باشند.
معاون درمان وزارت بهداشت در پایان تصریح کرد: تاکنون دستورالعمل و برنامهای برای واردات این نوع تجهیزات در وزارت بهداشت نوشته نشده و اجازه فعالیت برای چنین تجهیزاتی وجود ندارد.
رئیس جمهور با حضور در بیمارستان محل بستری حضرت آیتالله نوری همدانی، از این مرجع عالیقدر تقلید عیادت و برای ایشان آرزوی سلامتی کرد.
وقتی هزینهها از حرف پیشی میگیرند، باید نگران شد. در خاورمیانه ۲۰۲۴، پول دارد به اسلحه تبدیل میشود. چرا ایران کمتر خرج کرد و اسرائیل ناگهان جهش زد؟
قم- زمینلرزهای به بزرگی ۳.۷ ریشتر ظهر امروز منطقه کهک در استان قم را لرزاند.
کولیوند رییس جمعیت هلالاحمر گفت: در عملیات حج ۱۴۰۳ تعداد فوتیها ۳۰ درصد کمتر از سال ۱۴۰۲ بود.
Δ