آرتور هیز، یکی از بنیانگذاران صرافی BitMEX، با پیشبینی جسورانهای درباره آینده بیتکوین، موجی از هیجان تازه در دنیای رمزارزها بهراه انداخته است. او در کنفرانسی در دبی اعلام کرد که قیمت بیتکوین میتواند تا سال ۲۰۲۸ به یک میلیون دلار برسد.
هیز این پیشبینی را با احتمال بازگشت سیاستهای انبساط پولی شدید از سوی آمریکا مرتبط دانست؛ بهگفته او، اگر دلارهای بیشتری به اقتصاد تزریق شوند، تقاضا برای داراییهایی مانند بیتکوین جهش خواهد کرد.
هیز بر یک اصل اقتصادی تکیه دارد: زمانیکه حجم زیادی از پول به دنبال تعداد محدودی دارایی برود، قیمتها بالا میروند. اگر فدرال رزرو آمریکا دوباره سیاست چاپ پول برای حمایت از اقتصاد را در پیش گیرد، بیتکوین میتواند یکی از برندگان اصلی این روند باشد.
او همچنین به بیثباتی اقتصادی جهانی، بهویژه در سیاستهای تجاری ایالات متحده و تأخیر در اعمال تعرفهها اشاره کرد و این عوامل را محرکی برای نوسان و فرصت در بازار رمزارزها دانست.
در حال حاضر، بیتکوین پس از پشتسر گذاشتن نوسانات ابتدای سال، در محدوده ۹۴ تا ۹۵ هزار دلار معامله میشود. گرچه همه تحلیلگران با دیدگاه فوقالعاده صعودی هیز موافق نیستند، اما دادههای بازار نشاندهنده خوشبینی سرمایهگذاران است. طبق اطلاعات سایت کوینگلس، ارزش قراردادهای باز بیتکوین در بازار فیوچرز از ۶۰ میلیارد دلار فراتر رفته که نشان از تقاضای قوی معاملهگران دارد.
در مقابل، برخی پیشبینیهای محافظهکارانهتر، سقف قیمتی بیتکوین را در سال ۲۰۲۸ حدود ۱۴۸ هزار دلار تخمین میزنند. بااینحال، پیشبینی یکمیلیوندلاری هیز توجه زیادی را به خود جلب کرده، بهویژه آنکه هاوینگ بعدی بیتکوین -رویدادی که معمولاً با رشد قیمتی همراه است- نیز در سال ۲۰۲۸ رخ خواهد داد.
حتی اگر بیتکوین به آن سطوح نرسد، چشمانداز کلی نسبت به آینده آن همچنان مثبت است؛ روندهای کلان اقتصادی و افزایش توجه نهادهای مالی به این دارایی، امیدواریها را تقویت کردهاند. پیشبینی هیز ممکن است بلندپروازانه باشد، اما بازتابی از باور روبهرشد به توانمندی بیتکوین در سالهای پیشرو است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ذات مسئله هسته ای ایران حقوقی نبوده، بلکه ماهیت سیاسی پیدا کرده است.
اگرچه بازیگران منطقهای برای میانجیگری میان طرفهای درگیر تلاش کردهاند، اما سبک دیپلماسی آرام و بیسروصدای عمان، گزینهای ترجیحی برای بسیاری بوده است.
زلزلهای قدرتمند ۷.۵ ریشتری منطقه دریایی جنوبی شیلی را لرزاند و مقامات را بر آن داشت تا هشدار سونامی برای منطقه ماگالانز صادر کنند.
در حادثه بندر شهید رجایی، ۵ بالگرد جمعیت هلال احمر در عملیات اطفاء حریق حضور داشتند.
Δ