اهواز _ پیام رسان روز _ فیلم کوتاه «بانوی لیون – نسخه علوه» ساخته بلال طاهری کارگردان خوزستانی به جشنواره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه Bunter Hund مونیخ آلمان راه یافت.
به گزارش پیام رسان روز این فیلم کوتاه محصول مشترک ایران و بلغارستان است که در ادامه اکران در جشنوارههای بینالمللی به بیست و چهارمین دورهی جشنواره فیلم کوتاه مونیخ آلمان راه یافت.
جشنواره فیلم Bunter Hund، رویدادی سالیانه و معتبر است که با نام جشنواره فیلم کوتاه مونیخ نیز شناخته میشود.
حامی این جشنواره وزارت فرهنگ و هنر مونیخ بوده و در این دوره میزبان رقابت ۳۴ فیلم کوتاه از سراسر جهان در چهار بخش متفاوت است.
فیلم کوتاه «بانوی لیون-نسخه علوه» روایت زندگی فردوس، دختری در روستای علوه است که به خاطر زخمی ناشناخته صورتش را میپوشاند. فردوس به دنبال تحقق رویای خود در روستای محل زندگیاش است.
این فیلم به نویسندگی و کارگردانی بلال طاهری و تولید مشترک شرکت BookVa Films از بلغارستان و دریچه سینما از ایران است. پرنیان کلنگری، مهرشاد رضایی و وانینا کُندووا تهیهکنندگی این اثر را بر عهده داشتهاند.
فردوس گاطعپور، علی علیپور و کفایت جادری در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداختهاند و بلال طاهری نویسنده و کارگردان، امین دولتخواه مدیر فیلمبردار، سامیه طاهری دستیار کارگردان و منشی صحنه، فرید دغاغله تدوینگر، عماد بیات اصلاح رنگ، پرنیان کلنگری موسیقی، علی قناتی و عادل کعبی دستیاران فیلمبردار، محسن سلامیفر طراح تیزر، مریم کیانی طراح پوستر و پویا ظریف بازیگردان از جمله عوامل این فیلم به شمار میروند.
بیست و چهارمین دوره این رویداد رقابتی از هفتم تا دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۴ در سینمای وکشتاتکینو مونیخ با دعوت از کارگردان برگزار خواهد شد.
اهواز – سایه سنگین گرد و غبار، آسمان خوزستان را خاکستری کرده و کیفیت هوای استان را به وضعیت بسیار ناسالم و خطرناک رسانده تا جایی که چند روزی است خوزستانی ها آسمان آبی را به چشم ندیده اند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران از آغاز اجرای پروژه تأمین آب برای زیستگاههای حیاتوحش خبر داد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از اجرای ۱۳۰ پروژه اولویتدار خبر داد و تاکید کرد: مسیر پیشرفت شهری از دل نوآوری، مشارکت اجتماعی و بهرهگیری از فناوری میگذرد.
اصفهان- در قلب دشتهای توران، جایی که یوزپلنگ ایرانی، این گوهر نادر طبیعت ایران در معرض انقراض گام برمیدارد، پروژهای پیشگامانه برای نجات این گونه ارزشمند شکل گرفته است.
Δ