ارومیه – سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از ایجاد اولین زنجیره گوشت قرمز در استان طی سال جاری خبر داد.
به گزارش پیام رسان روز، علی دیانتی در این زمینه با بیان اینکه آذربایجان غربی به یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است، افزود: یکی از برنامههای توسعهای این استان در زمینه تولید گوشت ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز است.
وی با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) آذربایجان غربی رتبه دوم را کسب کرده است، افزود: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی و یکپارچهسازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.
دیانتی ادامه داد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان است؛ این اقدام میتواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: دامداران این استان در یک سال گذشته ۷۶۷ هزار رأس دام زنده تولید و به سایر نقاط کشور صادر کردهاند.
وی افزود: این استان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم کشوری در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا میکند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اظهار کرد: علاوه بر دام زنده صادر شده، یک هزار و ۵۸۴ تن لاشه گرم نیز از این استان به تهران و سایر نقاط کشور ارسال شده و در حال برنامهریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز هستیم.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ