تهران – پیام رسان روز – شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران اعلام کرد: روزانه به طور میانگین ۸۴.۳ میلیون لیتر سوخت مایع در دی امسال به نیروگاههای کشور تحویل شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه ۱۴۰۲، ۱۷.۶ میلیون لیتر معادل ۲۶.۴ درصد رشد داشته است.
به گزارش روز جمعه پیام رسان روز از وزارت نفت، ثبت رکوردهای پیدرپی در توزیع سوخت مایع نیروگاهی در فصل پاییز و زمستان امسال ادامه دارد؛ در دی امسال به طور میانگین روزانه ۵۳.۹ میلیون لیتر نفتگاز به نیروگاههای کشور تحویل شده که به معنای رشد ۳۱.۶ درصدی در تحویل این سوخت به نیروگاههاست، این مقدار در دی ۱۴۰۲ به طور میانگین روزانه ۴۰.۹ میلیون لیتر بوده و روزانه ۱۲.۹ میلیون لیتر افزایش را نشان میدهد.
براساس آمارها به طور میانگین روزانه ۳۰.۵ میلیون لیتر نفتکوره در دی امسال به نیروگاههای کشور تحویل شده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال با توزیع روزانه ۲۵.۸ میلیون لیتر نفتکوره، ۱۸.۲ درصد رشد داشته است.
آمارها همچنین نشان میدهد که از ابتدای فروردین امسال به طور میانگین روزانه ۵۵.۲ میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در کشور تحویل شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه پارسال (ابتدای فروردین تا پایان دی ۱۴۰۲) با ۳۹.۴ میلیون لیتر در روز، ۱۵.۸ میلیون لیتر معادل ۴۰.۲ درصد افزایش را به ثبت رسانده است.
از ابتدای امسال تا پایان دی همچنین به طور میانگین روزانه ۳۱.۱ میلیون لیتر نفتگاز و ۲۴.۱ میلیون لیتر نفتکوره به نیروگاههای کشور تحویل شده که به ترتیب در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۳.۷ و ۴۹.۸ درصد رشد داشته است.
براساس آمارهای مدیریت برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در دی امسال به طور میانگین روزانه ۸۴.۳ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاههای کشور تحویل شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه ۱۴۰۲ با ۶۶.۷ میلیون لیتر در روز، ۱۷.۶ میلیون لیتر معادل ۲۶.۴ درصد افزایش داشته است.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ