مدیرکل حفظ و احیای بناها و محوطههای تاریخی کشور از اجرای ۱۰ مانور سراسری مدیریت بحران در بافتهای تاریخی خبر داد.
به گزارش پیام رسان روز، فاطمه داوری، مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافتها و محوطههای تاریخی کشور در نشست وزیر میراث فرهنگی که در سالن جدید به نام نوروز در حال برگزاری است، از اجرای برنامههای گسترده به مناسبت این روز جهانی در سراسر کشور خبر داد و گفت: شعار شورای بینالمللی بناها و محوطههای تاریخی، «میراث در معرض خطر (تهدید) از بلایا و درگیریها: آمادگی و یادگیری از ۶۰ سال فعالیت ایکوموس»، این بازتابی از شرایط اقلیمی و تهدیدات نوظهور جهانی علیه آثار تاریخی است و در همین راستا، شعار ملی امسال نیز «تابآوری آثار تاریخی در برابر بحرانها» انتخاب شده است.
داوری از برگزاری ۵۰ نشست تخصصی و علمی با حضور استادان، پیشکسوتان و پژوهشگران برجسته در استانهای با بیشترین میزان خطرپذیری از سیل، زلزله و فرونشست زمین خبر داد و اعلام کرد: ۱۰ مانور سراسری مدیریت بحران در بافتهای تاریخی با مشارکت نهادهای اصلی خدماترسان از جمله جمعیت هلالاحمر، سازمان آتشنشانی و نیروی انتظامی در ده استان کشور اجرا میشود. هدف از این مانورها، ارتقای هماهنگی ملی برای امدادرسانی به آثار تاریخی و افزایش تابآوری شهری در مواجهه با بحرانهاست.
داوری در ادامه به اجرای طرح «نادیدههای تاریخی» اشاره کرد که طی آن در روزهای اخیر، امکان بازدید عمومی از برخی اماکن کمتر دیدهشده تاریخی کشور فراهم خواهد شد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولیدکنندگان مواد اولیه نبودند، صنعت داروسازی با مشکلات بیشتری مواجه میشد.
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریقهایی مانند PRP و اوزونتراپی در درمان دردهای مفصلی تأیید علمی ندارند.
شلوغی یک آزمایشگاه تشخیص طبی در یکی از شهرهای حومه تهران در حالی که سایر آزمایشگاههای همان شهر، حتی یک پنجم آن مراجعهکننده و بیمار ندارند، به طور کلی کمی غیرواقعی به نظر میرسد.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: رشد چاقی در کودکان زنگ خطری برای ابتلای زودهنگام به بیماریهای غیرواگیر و بحرانهای اقتصادی آینده است.
Δ