اصفهان- رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش مییابد.
لیلا امینی در گفتگو با پیام رسان روز اظهار کرد: تا پایان هفته، آسمان استان اصفهان صاف و در ساعات بعدازظهر با افزایش ابر، وزش باد به نسبت شدید تا شدید، تندباد لحظهای و خیزش گردوخاک همراه خواهد بود که به کاهش دید و کیفیت هوا منجر میشود.
وی خاطرنشان کرد: این شرایط که از روز گذشته شدت گرفته تا اواخر وقت فردا سهشنبه (۱۷ تیرماه) ادامه دارد و مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان از جمله ورزنه، خور و بیابانک، چوپانان، نائین، انارک، مهاباد، اردستان، آران و بیدگل، نطنز، زواره، کوهپایه، هرند، بیاضه، کاشان، فرودگاه اصفهان، شهر اصفهان، کبوترآباد، برخوار (دولتآباد)، مبارکه، نجفآباد، لنجان (زرینشهر)، بادرود و خمینیشهر را در بر میگیرد.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان افزود: فعال شدن کانونهای گردوخاک به کاهش دید افقی، افت کیفیت هوا و وقوع توفان لحظهای بهویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب منجر میشود.
امینی ابراز کرد: دمای هوای بیشتر مناطق استان امروز بعدازظهر بین ۲ تا پنج درجه سلسیوس کاهش مییابد اما طی ۲ روز آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت.
به گفته وی، بیشینه دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعات امروز به ۴۰ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد سهشنبه به ۲۶ درجه سلسیوس بالای صفر میرسد.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: لنجان و فلاورجان با بیشینه دمای ۴۲ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای ۱۱ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خواهند بود.
به گزارش پیام رسان روز، کیفیت هوای کلانشهر اصفهان از ساعات بامداد امروز در شرایط قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه قرار گرفته و همچنان در ساعت انتشار این گزارش با میانگین شاخص ۱۶۰ AQI وضعیت قرمز آلودگی را نشان میدهد.
همچنین وضعیت تمامی شهرهای استان که به ایستگاه پایش هوا مجهز شدند از جمله مبارکه، کاشان، زرینشهر، شاهینشهر و قهجاورستان قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه است. صبح امروز میانگین شاخص آلودگی هوا در شهر کاشان از عدد ۵۰۰( وضعیت خطرناک) عبور کرد.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: همه فرودگاههای تحت مالکیت شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران عملیاتی است.
آنطور که معاون بنیاد مسکن اعلام کرده، تمام مسئولیت بازسازی و پرداخت منابع مالی واحدهای آسیبدیده از جنگ ۱۲ روزه در پایتخت به شهرداری تهران و در سایر استانها به استانداریها محول شده است؛ به گفته جودی حدود ۴۰۰۰ واحد در تهران دچار آسیب شده که ۵۰۰ واحد نیاز به بازسازی مجدد دارد.
Δ