مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: عمومیسازی ارزیابی محصولات غذایی، ضمن کاهش سودجوییها، نقش مهمی در ارتقای ایمنی فرآوردههای مصرفی دارد.
به گزارش پیام رسان روز به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اظهار کرد: بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد.
وی افزود: شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخشهای خصوصی، دولتی و کارخانههای تولیدی است که بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی، فرآوردههای غذایی را ارزیابی میکنند.
انصاری با تأکید بر اینکه ایمنی غذا تنها به شاخصهای عددی و رسمی محدود نمیشود، افزود: در برخی موارد ممکن است محصولی از نظر ضوابط کاملاً قابل قبول باشد اما ظاهر یا بوی نامطبوعی داشته باشد که نشان از افت کیفی یا مشکلات احتمالی دارد.
به گفته وی، برای کنترل کیفیت مؤثر، صرفاً انجام آزمونهای فنی کافی نیست و باید به سمت نظارتهای حسی و میدانی نیز حرکت کرد.
انصاری خاطرنشان کرد: آگاهسازی عمومی از طریق آموزش نحوه ارزیابی ساده و حسی میتواند توان تشخیص مردم را افزایش داده و جلوی عرضه محصولات نامرغوب را بگیرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر تصادفات جادهای و ۵۰ هزار نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند.
دبیر بیست و ششمین نمایشگاه ایران هلث از دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان نقطه اتصال صنایع تجهیزات پزشکی و مجموعه وزارت بهداشت یاد کرد.
سلولدرمانی بهعنوان یکی از روشهای نوین در علم پزشکی، در درمان بیماریهای پوستی نقش مهمی ایفا میکند، اما استفاده از این روش، تنها در مراکز معتبر امکانپذیر است.
طبق یک مطالعه جدید، برخی از زنان با ورود به یائسگی زودرس، بیشتر در معرض خطر افسردگی قرار دارند.
Δ