معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان حفاظت محیط زیست واگذار شده و برنامه استراتژیک حفاظت از تنوع زیستی با همکاری متخصصان در حال تدوین است.
به گزارش پیام رسان روز، نشست هماهنگی بازگشت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان حفاظت محیط زیست با حضور معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، سازمانهای مردم نهاد و نمایندگان معاونتهای سازمان حفاظت محیط زیست پیش از ظهر امروز برگزار شد.
حمید ظهرابی معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی در این نشست گفت: همانطور که میدانید مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی با مصوبه هیأت دولت اخیراً به سازمان حفاظت محیط زیست ارجاع شده است. برای آنکه بتوانیم به اهداف این کنوانسیون دست پیدا کنیم باید از نظرات متخصصین، دانشگاهیان، سازمانهای مردم نهاد استفاده کنیم.
ظهرابی تصریح کرد: نکتهای که لازم است اشاره کنم آن است که همزمان رئیس جمهور محترم دستور دادهاند تا برنامهای استراتژیک در جهت حفاظت از تنوع زیستی کشور توسط سازمان حفاظت محیط زیست تهیه شود، بنابراین هم اکنون تدوین این برنامه در دستور کار معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی قرار داشته و یک جلسه هم با حضور متخصصان امر و دیگر ذینفعان در این راستا تشکیل شده است و این جلسات تا تدوین نهایی این گزارش ادامه خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به همزمانی ارجاع مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان حفاظت محیط زیست و تدوین برنامه استراتژیک حفاظت از تنوع زیستی کشور به دستور رئیس جمهور، فرصت خوبی است تا این دو موضوع را به هم نزدیک کرده و الزامات سند استراتژیک ملی را بر سند استراتژی و برنامه اقدام ملی تنوع زیستی (NBSP۳) که قرار است به کنوانسیون ارائه دهیم حاکم کنیم و همزمان از تجربیات بینالمللی هم برای تدوین سند ملی در مواردی که با شرایط اکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی کشورمان هماهنگ است بهرهگیری کنیم.
ظهرابی تصریح کرد: در نظر داریم در جهت هماهنگی هرچه بیشتر مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی، شورای هماهنگی مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی را با حضور متخصصین، دانشگاهیان. سازمانهای مردمنهاد و وزارتخانههای مرتبط از جمله وزارت جهاد کشاورزی، وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت نیرو فعال کنیم تا با همفکری و هماندیشی برنامههای آتی کشور برای اجرای تعهدات بینالمللی در کنوانسیون تنوع زیستی را ساماندهی کنیم.
تعدادی از کامیونداران در اراک، قزوین، بندرعباس و اردبیل امروز بار نزده بودند. بعضی از آنها هم که بار زدند به دلیل ترس نتوانستند در جاده راه بیفتند.
با خروج گوشت از فهرست کالاهای اساسی دریافتکننده ارز ترجیحی در سال جاری و حذف یارانه ارزی واردات گوشت، قرار است از این به بعد، کل نیاز بازار از طریق گوشت ایرانی تأمین شود؛ اما این در شرایطی است که اتخاذ چنین تصمیمی، پیامدهایی برای امنیت غذایی کشور خواهد داشت.
کاسبهای ارز دیجیتال از نوع جدیدی از ماینر رونمایی کردند. آنها مدعی هستند که میتوانند با ایرانیزه کردن ماینرها قوانین کشور را دور بزنند و کسی پیگیر ماینر آنها نشود.
ویتامین B۱۲ برای رشد و عملکرد بافت عصبی و مغز و برای تشکیل گلبولهای قرمز خون و DNA مورد نیاز است.
Δ