در بانک مرکزی، رویکرد انتخابی مدیران، هماهنگ با سیاستهای دولت نیست و نگرانیهای جدی در پی داشته است.
در بحبوحه بحرانهای اقتصادی و ارزی کشور، وقتی وعدههای رئیسجمهور برای استفاده از کارشناسان متخصص در مدیریتها بیشتر از هر زمانی ضرورت مییابد، انتخابهای عجیب و غیرکارشناسی در بانک مرکزی نه تنها بحرانهای موجود را تشدید کرده، بلکه زمینهساز بیثباتی بیشتر در بازار ارز شده است.
رئیسجمهور در وعدههای انتخاباتی خود بارها بر اهمیت حضور کارشناسان، صاحب نظران و بهرهمندی از نظرات تخصصی در دولت تأکید کرد و قول داد تا در دولت چهاردهم به این مهم توجه ویژهای شود. اما حالا به نظر میرسد که این خواست و مطالبه رئیس جمهور در بانک مرکزی، تحت مدیریت محمدرضا فرزین، نادیده گرفته شده است.
در حالی که دولت چهاردهم در تلاش است تا ساختار مدیریتی کشور را به سمت استفاده از افراد متخصص هدایت کند، در بانک مرکزی، رویکرد انتخابی برای مدیران نه تنها ناهماهنگ با سیاستهای دولت است، بلکه نگرانیهای جدی در پی داشته است.
در روزهایی که بازار ارز به سمت رکوردهای بیسابقه حرکت میکرد و مردم و فعالان اقتصادی چشم به تصمیمات بانک مرکزی دوخته بودند، رئیس کل این بانک، در اقدامی که بسیاری آن را عجیب و تاملبرانگیز دانستند، مهمترین مقام ارزی بانک مرکزی را تغییر داد. این تصمیم اگر چه در ابتدا ممکن بود به نظر برسد که در واکنش به وضعیت بحرانی بازار ارز اتخاذ شده است، اما انتخاب فردی بدون تجربه و تخصص در امور ارزی، به سوالات جدی دامن زد.
علیرضا گچپز زاده، سرپرست معاونت ارزی بانک مرکزی، انتخابی است که سوالات زیادی را به دنبال داشته است. او که هیچگونه تخصص حرفهای در امور ارزی و بانکی ندارد، سالها در صنعت خودروسازی مشغول به کار بوده است.
گچپز زاده مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه دریافت کرده است. پایاننامهاش نیز به طراحی سیستم اطلاعاتی ساختار محصول در شرکت ایرانخودرو اختصاص داشت.
شهرکرد-فرمانده انتظامی شهرستان لردگان از شناسایی و دستگیری فرد قاتل در کمتر از یک ساعت در این شهرستان خبر داد.
محور گردشگری زیورآلات سنتی یزد در بازار زرگریها ایجاد شده و موزه تخصصی طلای یزد در مرحله مطالعه و بررسی است. همچنین با همکاری شهرداری یزد دو گالری شهری ایجاد شده است.
مدیر کتابخانه و موزه ملی ملک گفت: خانه حاج حسین ملک که تحت مرمت و مطالعه قرار دارد، پس از اتمام مراحل بازسازی به عنوان مرکز فرهنگی با محوریت وقف، در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
مدیر موزه ملی قرآن کریم گفت: این موزه بهمنظور ارائه خدمات بهتر به بازدیدکنندگان به مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد منتقل میشود.
Δ