تهران- پیام رسان روز- معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور در واکنش به حاشیهسازیها درباره موضوع تفویض اختیارات به استانداران، نوشت: کدام فدرالیسم؟ تأکید دکتر پزشکیان بر سیاستگذاری و برنامهریزی در سطح ملی و گسترش و افزایش اختیارات برای اجرای این برنامهها در سطح منطقهای است.
به گزارش خبرنگار سیاسی پیام رسان روز، «سید محمدمهدی طباطبایی» امروز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در واکنش به برخی حاشیهسازی ها درباره موضوع تفویض اختیارات به استانداران، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کدام فدرالیسم؟ ایده رئیسجمهور درباره افزایش اختیارات استانداران در چارچوب قانون به مفهوم نمایندگان عالی حاکمیت در استان با اختیارات کامل است.
وی در ادامه این پیام آورده است: تأکید دکتر پزشکیان بر سیاستگذاری و برنامهریزی در سطح ملی و گسترش و افزایش اختیارات برای اجرای این برنامهها در سطح منطقهای است.
به گزارش پیام رسان روز، «مسعود پزشکیان» در طول ماههای اخیر بارها بر تفویض اختیارات بیشتر به استانداران به منظور عبور از بروکراسی و موانع دست و پاگیر اداری و حل مشکلات استانها از درون، تاکید کرده است که این اظهارات با سوءبرداشت و بعضا سوءاستفاده گروههایی خاص مواجه شده؛ به طوری که تلاش کردند با ایجاد حاشیهای جدید برای دولتِ وفاق، آنرا به مفهوم فدرالیسم نسبت دهند.
گفتنی است، رئیسجمهور در آخرین اظهار نظر خود در این باره، در جمع نخبگان و فرهیختگان استان بوشهر گفت: مصمم هستیم که اختیارات بیشتری به استانداران بدهیم تا بتوانند تصمیم بگیرند اما این تصمیمگیری باید براساس سند چشم انداز و سیاستهای کلی نظام باشد؛ البته اعطای مسئولیت بدون پاسخگویی بی معناست.
وی تصریح کرد: اینطور نیست که ما اختیار بدهیم و هر کس هر کاری دلش خواست انجام دهد. مسئولیت بدون پاسخگویی بی معناست، مسئولیتهایی که اعطا میشود باید در جهت رسیدن به هدف باشد در غیر این صورت هرج و مرج خواهد شد.
رضا قیطاسی قویترین مرد ایران در دو سال اخیر با علی دایی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال دیدار کرد.
شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی چین، حواشی بسیاری داشته است.
صفحه رسمی فیفا در اینستاگرام، ویدیویی از حرکت تماشایی موحد محمدپور، بازیکن تیم فوتبال ساحلی ایران را منتشر کرده است.
تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: مسئله درگیری نظامی بین ایران و آمریکا و رفتن کشورها به سمت جنگ را بیشتر «جنگ در چارچوب رسانه» میبینم. در عالم واقع، احتمال این که ترامپ به سمت جنگ حرکت کند بسیار کم است و بیشتر اسرائیلیها و شخص نتانیاهو به سمت جنگ و درگیری تمایل دارد و بقای حاکمیت خود را نیز در افزایش تنشهای منطقهای و درگیری مستقیم خود با ایران یا درگیری ایران و آمریکا میبیند.
Δ