تهران-پیام رسان روز- معاون اول رئیسجمهور با اشاره به سابقه تاریخی دوستی و برادری ایران و جمهوری آذربایجان،گفت: آذربایجان، جایگاه ویژهای در سیاست خارجی ما دارد اما فقط داشتن مرز فیزیکی مشترک نیست که ما را به هم نزدیک کرده است بلکه این کشور همسایهای است که از لحاظ تاریخی و فرهنگی ارتباط خوبی با ایران دارد.
به گزارش پیام رسان روز، محمد رضا عارف در دیدار با نخست وزیر آذربایجان که در مجموعه فرهنگی -تاریخی سعدآباد برگزار شد، بعد از خوشامدگویی به “علی اسدوف” و هیات همراه که برای شرکت در سومین همایش اقتصادی خزر به تهران سفر کردهاند، گفت: این سفر، نه تنها زمینه همکاریهای بیشتر کشورهای حاشیه دریای خزر را فراهم میکند بلکه به گسترش روابط دوجانبه نیز کمک شایانی خواهد کرد.
وی با تاکید بر گسترش روابط دوستانه دو دولت و ملت ایران و آذربایجان گفت: راهبرد دولت ایران گسترش روابط در زمینههای مختلف با کشورهای همسایه است.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه با بیان اینکه تلاشهای ایران برای گسترش مناسبات و توسعه روابط در زمینههای مختلف با دولت آذربایجان از زمان ریاست جمهوری دکتر پزشکیان با شتاب و جدیت بیشتری دنبال میشود، گفت: اجازه نخواهیم داد که به استحکام و دوستی دو کشور خللی وارد شود.
عارف با اشاره به اینکه اقتصاد دو کشور میتواند مکمل هم باشند بر ضرورت تهیه برنامه راهبردی جامع دو کشور توسط روسای کمیسیون مشترک و ارتقاء سطح مبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.
معاون اول رئیسجمهور همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی دو کشور برای گسترش همکاریهای اقتصادی تاکید کرد.
در این دیدار، “علی اسدوف”، نخست وزیر آذربایجان، نیز با تقدیر از مهماننوازی دولت ایران گفت: ما مصمم به گسترش روابط دو کشور هستیم و معتقدیم که ظرفیتهای عظیمی برای ارتباط آذربایجان و ایران وجود دارد که میتواند علاوه بر تامین نیازهای مردم دو کشور ارتباط و علایق دو ملت را توسعه بخشد.
“علی اسدوف” همچنین در این دیدار از معاون اول رئیسجمهور برای سفر به کشور آذربایجان دعوت کرد.
رضا قیطاسی قویترین مرد ایران در دو سال اخیر با علی دایی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال دیدار کرد.
شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی چین، حواشی بسیاری داشته است.
صفحه رسمی فیفا در اینستاگرام، ویدیویی از حرکت تماشایی موحد محمدپور، بازیکن تیم فوتبال ساحلی ایران را منتشر کرده است.
تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: مسئله درگیری نظامی بین ایران و آمریکا و رفتن کشورها به سمت جنگ را بیشتر «جنگ در چارچوب رسانه» میبینم. در عالم واقع، احتمال این که ترامپ به سمت جنگ حرکت کند بسیار کم است و بیشتر اسرائیلیها و شخص نتانیاهو به سمت جنگ و درگیری تمایل دارد و بقای حاکمیت خود را نیز در افزایش تنشهای منطقهای و درگیری مستقیم خود با ایران یا درگیری ایران و آمریکا میبیند.
Δ