وقتی پای پیامک های حجاب به تهران رسید، آیا باید به این نتیجه رسید نهادی موازی با دولت می خواهد قانون حجاب و عفاف را اجرا کند؟
به گزارش خبر فوری، پس از تصویب قانون موسوم به حجاب و عفاف، مسعود پزشکیان برای مسکوت ماندن آن تلاش کرد. به تعبیر مخالفان، اجرای این قانون منجر به ایجاد فضای دو قطبی در جامعه می شود و شاید خطرات امنیتی به دنبال داشته باشد ( اینجا بخوانید). با وجود تجمع های متوالی و متعدد حامیان قانون، دیر زمانی نگذشت که بحث ها پیرامون این قانون جنجالی فروکش کرد. اما حالا مدتی است خبرهای پراکنده از ارسال پیامک های هشدار دهنده در مورد عدم رعایت حجاب به شهروندان در اصفهان و برخی از شهرهای دیگر به گوش می رسید. ( اینجا بخوانید)
خبرهایی که حکایت از تلاش مدافعان اجرایی شدن قانون موسوم به حجاب و عفاف دارد. اکنون چند روزی است که پیامک های هشدار در مورد عدم رعایت حجاب برای مردم تهران نیز ارسال می شود. پیام هایی که کسی آن را گردن نمی گیرد چرا که هنوز در این ارتباط، قانونی برای اجرا ابلاغ نشده است که دولت موظف به اجرای آن باشد.
از سویی وزارت ارتباطات اعلام می کند که پیامک های اخطار حجاب از طریق ما ارسال نشده است ( اینجا بخوانید). همچنین معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گفت و گویی اعلام می کند؛ مبدا پیامک های ارسالی حجاب هنوز معلوم نیست ( اینجا بخوانید ).
این درحالی است که در متن پیامک های ارسالی برای افراد در تهران نام ستاد امر به معروف و نهی از منکر ذکر شده است.
همزمان با این اتفاقات رییس جمهور همچنان موضعی مشخص نسبت به وضعیت حجاب در جامعه دارد و از هر فرصتی استاده می کند تا بگوید نباید با زور و درفش داستان حجاب را حل کرد. پزشکیان در ششمین اجلاسیه خبرگان رهبری در قم، با صراحت اعلام کرد که به قانون جریمههای حجاب تن نداده است و همچنین تأکید کرد که باور عمومی را نمیتوان با زور ایجاد کرد و هر اقدامی که وحدت ملی را خدشهدار کند، باید از آن پرهیز شود.
او گفت: کاری انجام نمی دهد که به وحدت عمومی خدشه وارد سازد و موجب سوء استفاده دشمنان شود و به نارضایتی عمومی بینجامد و به خاطر حجاب نباید دختران و زنان را بی دین کرد. ( اینجا بخوانید)
اینکه ارسال پیامک اخطار حجاب از سوی نهادی موازی با دولت چقدر وجهه قانونی دارد خود پرسشی است که تاکنون هیچ کس حاضر به پاسخگویی نبوده است. پرسش دیگر این است که در شرایط فعلی کشور که شرایطی نه چندان نرمال هم در عرصه داخلی و هم در عرصه خارجی است، باز کردن این زخم چه هزینه و چه فایده ای برای کشور دارد؟ شما چه فکر می کنید؟ با ما در میان بگذارید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مقالهنویس روزنامه نیویورکتایمز نوشت که سفر این هفته دونالد ترامپ به خاورمیانه و دیدار وی با سران عربستان، امارات و قطر در نبود برنامهای برای سفر به سرزمینهای اشغالی و ملاقات با بنیامین نتانیاهو نشان میدهد که وی دریافته که رفتار دولت کنونی اسرائیل بهگونهای است که منافع آمریکا در منطقه را تهدید کرده و نخستوزیر آن دوست واشنگتن نیست.
رئیس قوه قضاییه گفت: یکی از وظایف اصلی قوه قضاییه طبق قانون اساسی، پیشگیری از وقوع جرم است؛ این در حالی است که وقوع جرم، علل و عوامل مختلفی دارد؛ برای نمونه، کاهش نرخ اشتغال و افزایش مشکلات معیشتی، رابطه مستقیمی با افزایش جرائم دارد.
سخنگوی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: متأسفانه از اوایل اردیبهشت گزارشات جوی نگران کننده بوده و در این مدت ۸۰ نفر در اثر صاعقه و وزش باد شدید مصدوم و ۹ نفر فوت شدهاند.
به گفته اداره پیشگیری، اطفاء حریق و نجات پلیس ملی کامبوج، سه نفر پس از آنکه خانههایشان در آتشسوزی ناشی از یک تانکر نفت در استان پره سیهانوک در جنوب غربی کامبوج فرو رفت، جان باختند.
Δ