وزیر بهداشت با اشاره به دو طرح مهم که همراه با حمایت رئیس جمهور اجرای آن آغاز شده است، گفت: این دو طرح شامل برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع است که به برنامهریزی نیاز دارد.
به گزارش پیام رسان روز، محمدرضا ظفرقندی امروز سهشنبه (دوم اردیبهشت ماه)، پس از حضور در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مورد تکالیف وزارت بهداشت در قانون برنامه هفتم پیشرفت در جمع خبرنگاران گفت: برنامه هفتم و سیاستهای کلی سلامت، راهنمای اصلی این وزارتخانه در ترسیم برنامههای مورد نظر است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به دو طرح مهم که همراه با حمایت رئیس جمهور اجرای آن آغاز شده است، افزود: این دو طرح شامل برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع است و این مسائل به برنامهریزی وسیع نیاز دارد.
وی تاکید کرد: طراحی برنامه پزشکی خانواده با حضور رئیسجمهور و رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور انجام شده و این برنامه، از نیازهای اصلی نظام سلامت محسوب میشود.
ظفرقندی درباره پرونده الکترونیک سلامت خاطرنشان کرد: تلاش وزارتخانه این است که تمامی فعالیتهای حوزه سلامت از جمله نسخهنویسی، اقدامات تشخیصی، گزارشها و خدمات پزشکی خانواده در مسیر پرونده الکترونیک ثبت و ساماندهی شود.
همچنین سلمان اسحاقی درباره سوالات برخی از نمایندگان از وزیر بهداشت و درمان در این نشست گفت: تعیین تکلیف حقوقی پرونده فوت ۷۰ بیمار دیالیزی از جمله سوالات مطرح شده بود که نماینده سوالکننده خواستار پیگیری حقوقی موضوع تولیدات این شرکت شد که مربوط به دولت قبل است.
وی افزود: وزیر نیز تاکید کرد این پرونده از اولویتهای اصلی وزارت بهداشت است و از دستگاه قضا خواهیم خواست که در بررسی و جرمانگاری این پرونده تسریع شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در ادامه نمایندگان سوال کننده به طرح مسائل منطقهای از جمله کمبود پزشک، کمبود متخصص و آمبولانس و ضرورت تسریع در تکمیل پروژههای درمانی و تأمین تجهیزات تشخیصی و درمانی پرداختند.
وی اضافه کرد: وزیر بهداشت قول داد در بازه زمانی کوتاهی مطالبات مطرحشده را در سطح دولت پیگیری کرده و با هماهنگی و انسجام میان وزارتخانهها، روند تحقق حقوق مردم را تسریع کند.
اسحاقی خاطرنشان کرد: در نهایت اغلب نمایندگان از پاسخهای وزیر بهداشت قانع شدند و فقط یک نماینده از پاسخهای وزیر قانع نشد.
تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: مسئله درگیری نظامی بین ایران و آمریکا و رفتن کشورها به سمت جنگ را بیشتر «جنگ در چارچوب رسانه» میبینم. در عالم واقع، احتمال این که ترامپ به سمت جنگ حرکت کند بسیار کم است و بیشتر اسرائیلیها و شخص نتانیاهو به سمت جنگ و درگیری تمایل دارد و بقای حاکمیت خود را نیز در افزایش تنشهای منطقهای و درگیری مستقیم خود با ایران یا درگیری ایران و آمریکا میبیند.
رئیسجمهور آمریکا با اشاره به خطوط قرمز ایران درباره برنامه غنیسازی اورانیوم خود، گفته خواستار «برچیدن کامل برنامه هستهای ایران» است، با این حال، حاضر به شنیدن نظرات درباره برخورداری ایران از انرژی هستهای است.
سردار خلبان محمد خیرجوی، فرمانده هوا دریا نیروی دریایی سپاه، اولین پرواز روی آتش بندر شهید رجایی توسط بالگردهای نیروی دریایی سپاه را روایت میکند.
حقوق سایر سطوح با افزایش ۳۲ درصدی همراه شده و حقوق حداقلی بگیرها ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
Δ