تبریز – پیام رسان روز – سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان با اشاره به حضور گسترده آذری زبان ها در هامبورگ، اظهار کرد: برای تقویت روابط با شهرهای آلمان، نیاز به ایجاد پلهای ارتباطی داریم و آذریهای ساکن آلمان میتوانند این نقش را ایفا کنند.
به گزارش پیام رسان روز، مجید نیلی احمدآبادی روز چهارشنبه در دیدار با شهردار تبریز افزود: یکی از راههای ترمیم و توسعه روابط ایران و آلمان، استفاده از ظرفیتهای استانی است و آذریهای مقیم آلمان میتوانند پل ارتباطی میان ۲ کشور باشند.
وی با تاکید بر تاثیر استانها در تقویت روابط بینالمللی، گفت: آذربایجانشرقی از محورهای اصلی توسعه همکاریهای اقتصادی و فرهنگی با آلمان است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان گفت: برخی شرکتهای آلمانی به دنبال امنیت سرمایهگذاری خود هستند که این فضا را مدیریتهای شهری میتوانند فراهم و مسیر همکاریهای اقتصادی را هموار کنند.
نیلی احمدآبادی، بر لزوم تقویت هویت ایرانی در میان نسلهای دوم و سوم ایرانیان مقیم آلمان تاکید کرد و ادامه داد: باید روحیه ایرانی بودن را تقویت کرد و این امر از طریق برگزاری برنامههای فرهنگی، موسیقی، سرود و ارائه محصولات فرهنگی ممکن است.
وی یادآور شد: در دوره جدید تمرکز ویژه ای بر آذربایجان شرقی به عنوان قطب صنعت و فرش کشور و مشهد مقدس به برکت حضور امام رضا (ع) در راستای برقراری روابط گسترده با آلمان خواهم داشت.
مدیریتهای شهری در کنار دولت، نقش مهمی در توسعه فرهنگی و اقتصادی ایفا میکنند
شهردار تبریز نیز در این دیدار بر اهمیت تعاملات شهری در توسعه همکاریهای بینالمللی تاکید کرد و گفت: در سالهای اخیر، نگاه کلانشهرها به دیپلماسی شهری تغییر کرده است و مدیریتهای شهری در کنار دولت، نقش مهمی در توسعه فرهنگی و اقتصادی ایفا میکنند.
یعقوب هوشیار، افزود: تعاملات مدیریت های شهری با کشورهای مختلف از جمله آلمان میتواند بستر مناسبی برای روابط جدیتر و اتفاقات مثبت میان ۲ کشوربه ویژه در سطح استانها فراهم کند.
وی اظهار کرد: برخلاف ساختارهای دولتی، شهرداریها از نظام بروکراسی پیچیده ای برخوردار نیستند و میتوانند زمینهساز تعاملات موثر فرهنگی و اقتصادی باشند.
شهردار تبریز با اشاره به جایگاه صنعتی و اقتصادی این شهر گفت: تبریز از قطبهای صنعتی ایران در حوزه قطعهسازی و خودروسازی است که میتواند نقطه مشترکی برای توسعه همکاریهای اقتصادی میان ایران و آلمان باشد.
هوشیار، ادامه داد: تبریز به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه و نزدیکی به اروپا و قفقاز، ظرفیت تبدیل شدن به پایتخت اقتصادی ایران را دارد و این شهر میتواند تعاملات اقتصادی کشور را به سطح بالاتری برساند.
وی یادآور شد: محصولات تبریز در صنایع غذایی به ۷۰ کشور جهان صادر می شود و در بخش گردشگری نیز با ثبت ۳۰۰ اثر تاریخی در استان از جمله مقبرهالشعرا، بازار تبریز، ارک تبریز، مسجد کبود، موزه قاجار و موزه قرآن، ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.
شهردار تبریز با بیان اینکه در تبریز ۱۱۰ هزار دانشجو و چهار هزار دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل هستند، گفت: دانشگاههای این شهر از سطح علمی بالایی برخوردارند و میتوانند در همکاریهای علمی و پژوهشی با آلمان نقشآفرینی کنند.
هوشیار با بیان اینکه در مدیریت شهری به مسایل فرهنگی و هوشمندسازی توجه ویژهای می شود، افزود: در حوزه هوشمندسازی، بزرگترین مرکز مدیریت هوشمند شهری در این شهر می شود.
وی با تاکید بر استفاده از تجربیات شهرهای آلمان در حوزه هوشمندسازی و محیط زیست، اظهار کرد: تبریز در سال ۲۰۲۵ به عنوان پایتخت محیط زیست آسیا معرفی شده است و تجربیات شهرهای آلمان میتواند کمک شایانی به ما در این مسیر کند.
رضا قیطاسی قویترین مرد ایران در دو سال اخیر با علی دایی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال دیدار کرد.
شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی چین، حواشی بسیاری داشته است.
صفحه رسمی فیفا در اینستاگرام، ویدیویی از حرکت تماشایی موحد محمدپور، بازیکن تیم فوتبال ساحلی ایران را منتشر کرده است.
تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: مسئله درگیری نظامی بین ایران و آمریکا و رفتن کشورها به سمت جنگ را بیشتر «جنگ در چارچوب رسانه» میبینم. در عالم واقع، احتمال این که ترامپ به سمت جنگ حرکت کند بسیار کم است و بیشتر اسرائیلیها و شخص نتانیاهو به سمت جنگ و درگیری تمایل دارد و بقای حاکمیت خود را نیز در افزایش تنشهای منطقهای و درگیری مستقیم خود با ایران یا درگیری ایران و آمریکا میبیند.
Δ