قیمت هر اونس طلای جهانی که در چند ماه گذشته با رکوردشکنیهای پیاپی همراه بوده امروز هم با جهش ۸۶ دلاری به بیش از ۳۴۰۰ دلار رسید و رکورد تاریخیِ جدیدی را ثبت کرد.
اونس جهانی طلا پس از باز شدن بازارهای جهانی، روند رو به رشد خود را دوباره از سر گرفت و اینبار رکورد جدیدی را ثبت کرد.
دقایقی پیش هر اونس طلا در بازارهای جهانی از ۳۴۰۰ دلار نیز فراتر رفت تا یکبار دیگر شاهد رکورد شکنی این فلز گرانبها باشیم.
این افزایش شدید عمدتا به خاطر ترس از رکود تورمی است که به خاطر تعرفههای ترامپ در کنار نرخ بهره بالای فدرال رزرو بر اقتصاد جهانی سایه افکنده است.
بسیاری از تحلیلگران معتقد هستند که تعرفههای ترامپ میتواند منجر به افزایش بیش از پیش تورم شود و این در زمانی که فدرال رزرو برای کاهش نرخ تورم، نرخ بهره را به بالاترین سطح در چند دهه اخیر رسانده است، ریسک شکست سیاستهای پولی را به همراه دارد.
یکبار دیگر نیز سیاستهای پولی بانک مرکزی ایالات متحده در پاسخ به تحولات سیاسی در اقتصاد جهانی شکست خورد و رکود تورمی دهه ۱۹۷۰ را رقم زد. در آن زمان نرخ طلا از حوالی ۴۰ دلار تا ۸۷۰ دلار افزایش پیدا کرد.
برخی تحلیلگران معتقدند که طلا میتواند یکبار دیگر چنین رشدی را تجربه کند با این حال برخی دیگر معتقدند که بخش مهمی از افزایش شدید طلا در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ به خاطر فروپاشی نظام برتون وودز بوده است.
شهرکرد-رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری گفت: چراغهای راهنمایی و رانندگی شهرکرد مجهز به برق اضطراری هستند و قطعی برق مشکلی ایجاد نمیکند.
شهرکرد-رئیس سازمان علمی و پژوهشی چهارمحال و بختیاری گفت: سازمان نوآوران بسیجی، با هدف سیاستگذاری، هدایت و توسعه علمی هدفمند، از ظرفیتهای مردمی و تخصصی بسیج بهره گرفته است.
یک پایگاه خبری آمریکایی در گزارشی با اشاره به فناوری پیشرفته موشکهای هایپرسونیک هشدار داد که واشنگتن باید نگران موشکهای هایپرسونیک ایران، روسیه و چین باشد چون رهگیری این موشکها بسیار پیچیده است.
رای الیوم در مقاله ای به بررسی سفر قریبالوقوع رئیسجمهور آمریکا، به منطقه و ایدهها و ابتکارات جدید او در خصوص جنگ غزه و روابط با کشورهای عربی و اسرائیل پرداخت و نوشت: این سفر قرار است «غافلگیری بزرگی» به همراه داشته باشد که تأثیرات زیادی بر وضعیت غزه، اقدامات دیپلماتیک عربی-اسرائیلی، و آینده روابط آمریکا با حماس و کشورهای عربی خواهد داشت.
Δ