استفاده از ظرفیت‌های صادراتی و بازارچه‌های مرزی برای تسهیل‌گری در صنایع‌دستی ضروری است

تهران- پیام رسان روز- معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: باید با استفاده از ظرفیت‌های صادراتی و بازارچه‌های مرزی به تسهیل‌گری در حوزه صنایع‌دستی پرداخت.

به‌ گزارش خبرنگار فرهنگی پیام رسان روز، مریم جلالی روز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه در جریان بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران اظهار داشت: صنایع‌دستی میان فرهنگ و صنعت سرگردان است. در صنایع‌دستی سه بخش تولید، آموزش و فروش مطرح است که باید جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: با تراکم تولید صنایع‌دستی روبرو هستیم، باید صنایع‌دستی را در سبد معیشتی مردم قرار دهیم و با استفاده از ظرفیت‌های صادراتی و بازارچه‌های مرزی به تسهیل‌گری در حوزه صنایع‌دستی بپردازیم.

جلالی خاطرنشان کرد: این ظرفیت در منطقه آزاد اروند وجود دارد تا به دلیل مشوق‌های حقوق گمرکی و معافیت‌هایی که وجود دارد، بتوان برای صنایع‌دستی از این طریق بازار خوبی را فراهم کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: دنیا خلق روایت‌هایی تازه است و هر کسی که در خصوص گردشگری و صنایع‌دستی بتواند با اتکا به روایت‌هایی جدید و نو اقدامی انجام دهد، بدون شک موفق می شود.

جلالی افزود: صنایع‌دستی در حوزه اشتغال ظرفیت بالایی دارد که نباید نسبت به آن غافل شد. صنعت کپوبافی در منطقه حتی از نفت ارزش بالاتری دارد که باید برای توسعه این صنایع‌دستی تلاش کرد.

وی تصریح کرد: صادرات باید در درجه اهمیت بالایی برای صنایع‌دستی قرار بگیرد و می‌توان به عنوان یک منبع درآمدزایی ارزی برای این صنعت جایگاه خاصی قائل شد.